Τρείς είναι οι «μνηστήρες», μέχρις στιγμής, που διεκδικούν τη Διοίκηση του Νομαρχιακού μας Νοσοκομείου, εν όψει των αλλαγών που ετοιμάζει η Κυβέρνηση στο χώρο της Υγείας.

Φαβορί για τη θέση αυτή είναι ο επιτυχημένος αντινομάρχης Τουρισμού Ευάγγελος Κεκκάτος, στον οποίο οφείλεται μεγάλο μέρος της τουριστικής ανόδου της Κεφαλονιάς και ειδικά  στο χώρο των κρουαζιεροπλοίων. Ο κ. Κεκκάτος έχει και πείρα στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς έχει διατελέσει και παλαιότερα διοικητής του Νοσοκομείου μας.

Τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί και ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ενώ διεκδίκηση υπάρχει για τη θέση και από τον Διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Δημήτρη Δημουλιό, που έχει όμως περιορισμένες πιθανότητες πιθανότητες, καθώς στη Διοίκηση του Μαντζαβινάτειου τοποθετήθηκε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση θεωρεί αποτυχημένο το σημερινό Διοικητή του Νομαρχιακού μας Νοσοκομείου Νίκο Βιβλάκη, τον οποίο και θα αλλάξει οπωσδήποτε.