Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες το απόγευμα 72χρονος συνταξιούχος στο Αργοστόλι, εντός της οικίας του στη Λεωφόρο Βεργωτή.
O 72χρονος συνταξιούχος, που υπήρξε μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού, επί σειρά ετών διατηρούσε επιχείρηση με ενοικιαζόμενα μηχανάκια και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με έναν τόσο τραγικό τρόπο.
O άτυχος 72χρονος ζούσε μόνος του και τον αναζήτησαν οι γείτονές του, οι οποίοι είχαν να τον δούν περίπου μία εβδομάδα. Χθες το μεσημέρι ενημέρωσαν συγγενικά του πρόσωπα για την εξαφάνισή του και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία.
Ανδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στην οικία του και με κλειδαρά μπήκαν μέσα, για να βρεθούν μετά από έρευνα, μπροστά στην αποτρόπαιη εικόνα του απαγχονισμού του 72χρονου.
O 72χρονος, είχε κρεμασθεί με αυτοσχέδιο βρόχο με σκοινί που είχε δέσει σε μία μεταλλική σκάλα στο δεύτερο όροφο της ημιτελούς κατοικίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το απονενοημένο διάβημα είχε γίνει πριν μερικές μέρες, ενώ στο χώρο υπήρχε έντονη δυσοσμία, καθώς το σώμα του άτυχου άνδρα ήταν σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης.
Εντός της οικίας ανευρέθη ιδιόχειρο σημείωμα με τις τελευταίες επιθυμίες του αυτόχειρα, που έγραψε πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.
Από τις Αστυνομικές Αρχές αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ τις συνθήκες και το χρόνο θανάτου ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς.
Σήμερα το πρωϊ η σορός του 72χρονου θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή, όπου θα προσδιορισθεί και ο χρόνος θανάτου.
O «Η» στέλνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.