⦿ Τρομερό! Το e-kefalonia του Παναγή Φωκά έκανε μιά ανάρτηση και ρώταγε πως το σύστημα της έξυπνης στάθμευσης στοιχίζει στην Αθήνα 497.950 Ευρώ και στο Αργοστόλι, μια μικρή πόλη, θα στοιχίσει 694.400 Ευρώ!

⦿ Και προσέθετε ότι περιμένουμε διευκρινήσεις από το Δήμο Αργοστολίου.

⦿ Ο Δήμος Αργοστολίου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διονύσης Μινέτος, αντί να απαντήσουν στο συγκεκριμένο σάϊτ ή να βγάλουν μιά ανακοίνωση προς όλα τα ΜΜΕ, τι έκαμαν…

⦿Φώναξαν το …δικό τους σάϊτ (δηλαδή το σάϊτ του«αφεντικού» τους, δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου), να «επικοινωνήσει» με τον αντιδήμαρχο!

⦿ Ο οποίος αντιδήμαρχος, ανάμεσα στ’ άλλα, λέει ότι «η εμπειρία έχει δείξει ότι οι εκπτώσεις που δίδονται από τους ενδιαφερόμενους κυμαίνονται από 45% έως 65%, οπότε το ποσόν μειώνεται σημαντικά».

⦿ Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν την έκπτωση αυτή την ανακοίνωσε στο Δ. Συμβούλιο, ή όλοι οι σύμβουλοι «το εννούσαν» κάτι τέτοιο…

⦿ Πάντως, το …πιο ωραίο της υπόθεσης είναι που κάτω απ’ το θέμα αυτό, το δημαρχιακό σάϊτ γράφει ότι …απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του δημάρχ…, μπαρντόν, του δημαρχιακού σάϊτ.

⦿ Περαστικά μας…

Ιβάν