Το Greek Shipping Awards 2019, το βραβείο της καλύτερης επιβατικής ακτοπλοϊκής εταιρίας, κέρδισε η πρωτοπόρος και καινοτόμος ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στα νησιά μας, η Levante Ferries.

Κάθε χρόνο, σε πέντε χώρες του Πλανήτη που πρωταγωνιστούν στη Ναυτιλία, βραβεύονται οι καλύτερες Ναυτιλιακές επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου με τα «Shipping Awards». Η Ελλάδα είναι μια από αυτές τις χώρες μια ναυτική χώρα με πετυχημένους διεθνώς εφοπλιστές, δυναμικές ναυτιλιακές επιχειρήσεις και σπουδαίες προσωπικότητες δυναμικό της.

Το 2019 είναι η 16η χρονιά λειτουργίας του θεσμού στην Ελλάδα.

Εφέτος, η Εταιρία που κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία «Passenger Line of the year», κατηγορία που αφορά την ακτοπλοΐα και την εσωτερική κρουαζιέρα, είναι η Levante Ferries!

Η εκδήλωση που είχε χαρακτήρα gala με δείπνο πέντε αστέρων, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη τεράστια αίθουσα του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα και τη συμμετοχή περισσότερο των 1000 καλεσμένων.

Ο πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης παρέλαβε το βραβείο με συγκίνηση, ευχαριστώντας από το μικρόφωνο τους κριτές για τη τιμή.

Η βράβευση της Levante Ferries συνέπεσε με τα «γενέθλια» του πρωτότοκου πλοίου της, του Fior di Levante. Του Αγίου Νικολάου το 2014 το Fior di Levante έκανε το πρώτο του δρομολόγιο Κυλλήνη-Ζάκυνθος, ενώ το επόμενο χρόνο (2015) κέρδιζε σε διεθνή διαγωνισμό τη διάκριση του ωραιότερου φέρυ μποτ του κόσμου.

Τα κριτήρια για το κάθε βραβείο είναι πολύ αυστηρά, ενώ οι κριτές είναι κορυφαίοι του κλάδου και της οικονίας που στα 16 χρόνια του θεσμού έχουν αποδείξει την αντικειμενικότητά τους. Φέτος, περισσότερες από 80 εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελληνική Ναυτιλία έχουν πάρει μέρος στην ομάδα κριτών των βραβείων, που ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Η βράβευση της Levante Ferries είναι μια μεγάλη τιμή για την ίδια την Εταιρία, τους ιδιοκτήτες, τα στελέχη, τους καπετάνιους και τα πληρώματά της. Είναι μια μεγάλη τιμή για το Ιόνιο και ιδιαίτερα για την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Οι κάτοικοι των νησιών μας και οι επισκέπτες μας έχουν τη τύχη να ταξιδεύουν με μια Εταιρία που έχει στο ενεργητικό της δύο κορυφαίες βραβεύσεις στα μόλις πέντε χρόνια της λειτουργίας της!

Μέσα σε πέντε χρόνια και παρά τον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος της, η Levante Ferries κατάφερε να πενταπλασιάσει τα πλοία της δημιουργώντας ένα στόλο από πέντε ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ πλοία όλα προσφάτως ανακαινισμένα.

Η βράβευση της Levante Ferries είναι και μια προσωπική δικαίωση του προέδρου της κ. Γιώργου Θεοδόση για το όραμα του κίτρινου στόλου και του γενικού διευθυντή της κ. Στρατή Απέργη για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του.

◼︎Το τημ του «ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ» και του «kefalonianmantαta.gr» εύχεται στην Levante Ferries και τους συνετελεστές της, για το όμορφο και επιτυχημένο επιχειρηματικό «ταξίδι» τους, συγχαρητήρια, καλοτάξιδοι, με άνοδο και συνεχείς διακρίσεις!

O Γ. θεοδόσης με τον γενικό διευθυντή της Εταιρείας Στρατή Απέργη κατά την παραλαβή του Βραβείου.
Το Βραβείο, που επάξια κέρδισε η Levante Ferries, ως καλύτερη Ναυτιλιακή Εταιρεία στην Ελλάδα
Ο πρόεδρος της Levante Ferries Γιώργος Θεοδόσης μόλις παρέλαβε το Βραβείο Greek Shipping Awards 2019.


Γιώργος Θεοδόσης: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνατε»


Στην ευχαριστήρια ομιλία του ο προέδρος της Levante Ferries κ. Γιώργος Θεοδόσης μετά την απονομή του Greek Shipping awards 2019 στην Εταιρεία του ως η καλύτερη Επιβατηγός Ναυτιλιακή Εταιρεία της Ελλάδας για το 2019, ανέφερε τα εξής:

Κυρίες και κύριοι Καλησπέρα σας,

Ενα μεγάλο ευχαριστώ Από μένα και την οικογένειά της Levante Ferries για την τιμή που μας κάνατε σήμερα με την αναγνώριση και επιβράβευση του οράματος μας για την ανάπτυξη του στόλου μας καθώς και την βελτιστοποίηση παροχής υπηρεσιών στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας.

Αυτό το όραμά μας για καινοτομία και την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών δε σταματάει πουθενά.

Στρατηγικός σκοπός και δέσμευσή μας είναι να συμβάλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία των κοινωνιών που εξυπηρετούμε.

Η ημέρα σήμερα είναι σημαδιακή για μας, καθώς σαν σήμερα, ανήμερα του Αγίου Νικολάου προστάτη των ναυτικών μας 5 χρόνια πριν, το βραβευμένο και πρωτότοκο πλοίο μας Fior DI Levante πραγματοποίησε το πρώτο ταξίδι στη θάλασσα του Ιουνίου.

Σήμερα πέντε χρόνια μετά και την ίδια ακριβώς μέρα, έρχεται από εσάς αυτή η επιβράβευση.

Αυτό το βραβείο μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό μας και στο μέλλον.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που αυτά μας τα γενέθλια τα γιορτάζουμε μαζί σας.

Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά σε όλη την Ναυτική οικογένεια και εύχομαι ο Αϊ Νικόλας στην πλώρη μας.