Φωτιά σε ΙΧΕ αυτοκίνητο (AUDI μαύρο), το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο στην Οδό Ηλία Ζερβού. λίγο πιο πάνω από την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, αναστάτωσε σήμερα το μεσημέρι (στις 1 μ.μ. περίπου) το Αργοστόλι.

Το ΙΧ που βρισκόταν στην είσοδο του Κτιρίου που βρίσκεται το Συμβολαιογραφικό Γραφείο Καραβιώτη, για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους, άρπαξε φωτιά και στην κυριολεξία μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγινε κάρβουνο.

Αμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο προσέτρεξαν τρία οχήματα με το πλήρωμά τους, αλλά και ο Διοικητής της Π.Υ. κ. Χαράλαμπος Γιαννάκης, ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση κατάσβεσης, καθώς και η Τροχαία Αργοστολίου, που απέκλεισε την κυκλοφορία οχημάτων από το δρόμο.

Παρά τις προσπάθειες πυρόσβεσης, τελικά το ΙΧ έγινε στην κυριολεξία κάρβουνο, ενώ ευτυχώς, η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα παρκαρισμένα οχήματα, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στην τοιχοποιία του κτιρίου του κ. Καραβιώτη από την κάπνα.

Στο σημείο του συμβάντος ήταν και η ιδιοκτήτρια του ΙΧ, η οποία σοκαρισμένη, όπως είπε, λίγο πριν εκδηλωθεί η φωτιά είχε παρκάρει και κλειδώσει το όχημά της (είχε πάει να επισκεφθεί τη μητέρα της), καθώς και πάρα πολύς κόσμος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες της φωτιάς, το εσωτερικό του οχήματος ήταν ολοσχερώς κατεστραμμένο, ενώ δεν φάνηκε να έχει επηρεαστεί σημαντικά η μηχανή του.

Για τις συνθήκες που προκλήθηκε το συμβάν, έρευνες διεξάγει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Αργοστολίου, ενώ θα κληθεί πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς.

Δ.Δ.-