«Εφυγε» ο Νίκος Πιτσινίκος, που ίδρυσε τις «Καταβόθρες»

Ο Νίκος Πιτσινίκος (Κληρονόμος) με τον Μάκη Βουτσινά

Aλλος ένα αγαπημένος φίλος και συνεργάτης και από τους πρώτους Μαγαζάτορες της κάποτε μοναδικής και ανεπίστρεπτης όμορφης Κεφαλονίτικης νύχτας μας, έφυγε από την παρέα μας.

Μπροστάρης και γνήσιος Κεφαλονίτης με ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, ξεκίνησε τα πρώτα Λαϊκά μαγαζιά στο Νησί μας, έφερε πολλούς επώνυμους καλιτέχνες και μουσικους από όλη την Ελλάδα και έδωσε ένα άλλο υφος και χρώμα που για πολλά χρόνια διασκέδασε τους Κεφαλονίτες και όχι μόνο. Με τον αξέχαστο μπροστάρη στα τουριστικά τότε στο ξεκίνημα τους δρώμενα του Νησιού μας Γιώργο Γουλιμή έκανε την πρώτη οργανωμένη ελληνική βράδυα με τουρίστες από όλο το νησί. Εδωσε δουλειά και μεροκάματα σε όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές του Νησιού μας με εναλασσόμενα σχήματα για πολλά χρόνια, αλλά και σε προσωπικό σε όλα τα πόστα δουλειάς στο μαγαζί αυτό, τις Μοναδικές και αξεχαστες ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ…

Καλό σου ταξίδι Νικόλα Πιτσινίκο, θα είσαι παντα στο μυαλό, στη καρδιά και στις αναμνήσεις μας φίλε, έτσι με το χαμόγελο και το καλαμπούρι σου, για όλους και για όλα, αλλά ιδιαίτερα για τη πλανεύτρα και προσωρινή ζωή που με το τρόπο σου, την γλέντησες, διασκέδασες και κορόιδεψες.

Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τα Χρόνια που έζησα και συνεργάστηκα μαζί σου.

Καλό σου ταξίδι Νικόλα μου…

(FB/Makis Voutsinas)

Ο Νίκος Πιτσινίκος (Κληρονόμος) με τον Μάκη Βουτσινά