Πάνω από 300 άτομα, μεταξύ αυτών ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής κ. Σπυρίδων Γαλιατσάτος, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, περιφερειακοί αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, παρακολούθησαν προχθές τη βραδιά ασφαλιστικής ενημέρωσης που διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική στην Κεφαλονιά.
Η ανάδειξη της χρησιμότητας της ασφάλισης και οι σύγχρονες λύσεις που αυτή προσφέρει για την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους αποτέλεσε το βασικό θέμα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Mythos + Estiasis.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη της Υδρογείου για τα σύγχρονα και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα (οχημάτων, κατοικίας, επιχείρησης, αστικής ευθύνης, προσωπικού ατυχήματος, μεταξύ άλλων), καθώς και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που του εξασφαλίζουν σωστή, ολοκληρωμένη αλλά και προσιτή κάλυψη καθώς και άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία σε όλη την ελληνική περιφέρεια, δραστηριοποιείται δυναμικά στην περιοχή της Κεφαλονιάς μέσω των συνεργατών της, ασφαλιστικών συμβούλων, κ.κ. Γεράσιμου Ραυτόπουλου και Μιχαήλ Παπαδάτου, οι οποίοι αποτέλεσαν τους συνδιοργανωτές της βραδιάς, καθώς και των κ.κ. Νίκου Αντωνέλου, Ευτυχίας-Μαρίας Νικολοβιένη και Μάκη Παπαναστασάτου, οι οποίοι επίσης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Υδρογείου Ασφαλιστικής: www.ydrogios.gr
• Η Υδρόγειος, ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, δραστηριοποιείται εδώ και πέντε δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2015 ανήλθε σε 79,5 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, ενώ, από το 2002, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, με την ίδρυση της θυγατρικής «Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου». Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, κ.ά. O Όμιλος της Υδρογείου: Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.000 ικανοποιημένους πελάτες, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει ένα ευρύ σε διασπορά δίκτυο υποκαταστημάτων και γραφείων, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και Κύπρου. Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ανέρχεται σε 295 άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία: www.ydrogios.gr

 

DSC01115
Αψογος ο στολισμός, ο μπουφές και η εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων από το τημ του Mythos + Estiasis
Σ.ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
O αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος στο βήμα, ενώ απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση
E.ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ
Η κ. Εύα Θεοτοκάτου, σύζυγος του κ. Μάκη Ραυτόπουλου, «άνοιξε» την βραδιά με την παρουσίαση της εκδήλωσης και εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους.
Τ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
Η κ. Τ. Αναγνωστάκη, διεθύντρια Εκδοσης Κλάδου οχημάτων
Ι.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
O διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της Υδρογείου κ. Ιωάννης Παυλόπουλος
Α.ΠΑΡΙΣΗΣ
Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Στο βήμα, ενώ απευθύνει χαιρετισμό
Ι.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Η κ. Ι. Ηλιοπούλου, διευθύντρια Ζημιών Κλάδου οχημάτων
DSC01553
Οι αφαλιστικοί σύμβουλοι της Κεφαλονιάς της Υδρογείου.
DSC01080
Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Υδρογείου και ο υπεύθυνος για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης κ. Μάκης Ραυτόπουλος με συνεργάτιδές του της Ασφαλιστικής Εταιρείας
DSC01179
Η EFG (κ. Σπύρος Παπαλεξάτος) και το Τ.Τ. (κ. Μαρία Καπατσώρη) με την παρέα τους, στην εκδήλωση
DSC01314
Κατάμεστη η αίθουσα του Mythos + Estiasis.