⦿ Στο Κάπιτολ, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ το Σάββατο, φάνηκε για μιά ακόμη φορά η ΑΠΟΤΥΧΙΑ της κυρίας Γιάννας!

⦿ Μπορεί η γαλάζια προεδρίνα να έφερε ενταύθα τον Κεφαλογιάννη με στόχο να συσπειρώσει την Οργάνωση της ΝουΔού, πλην όμως οι Νεοδημοκράτες που γνωρίζουν ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ δεν τσιμπήσανε!

⦿ Ετσι η εκδήλωση έδειξε ότι η τοπική ΝουΔού είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις.

⦿ Ακόμη και στελέχη πέριξ του Μεγάρου που την είχανε στηρίξει τώρα στράφηκαν εναντίον της.

⦿ Οπερ σημαίνει ότι η γαλάζια τοπική Οργάνωση χρειάζεται επειγόντως …ΡΕΚΤΙΦΙΕ, και, φυσικά, αλλαγή προέδρουκαι διοίκησης.

⦿ Στην εκδήλωση του Κάπιτολ έλαμψαν διά της απουσίας τους, στελέχη όπως ο Παύλος Παπαδάτος, ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Νότης Μαρκάτος, ο Τάσης Ζησιμάτος, η Αθηνά Αυγουστάτου, ο Βασίλης Ρουχωτάς, ο Μπάκης Λυκούδης, ο Βαγγέλης Κεκάτος, ο Νίκος Ανουσάκης, ο Νίκος Παπαδάτος, ο Βαγγέλης Λουκέρης, η Εύα Βολτέρα, ο Βασίλης Ζησιμάτος, ο Σωτήρης Σούλτης, ο Αντώνης Κατσιγιάννης, ο Αγγελος Μαρκέτος, ο Μάκης Αλυσανδράτος, ο Διονύσης Λευκαδίτης, ο Νήσης Αντζουλάτος, η Πηνελόπη Ταραζή, ο Σπυρονικόλας Σολωμός και πολλοί άλλοι…

⦿ Τώρα, ως προς τα βραβεία.

⦿ Η Γιάννα βράβευσε δικαιως τον αείνηστο Πέτρο Αλιβιζάτο, τη «Σιδηρά Κυρία» της ΝουΔού Αθηνά Αυγουστάτου και τον Δημήτρη Φιορεβάντε.

⦿ Δεν είδαμε όμως βραβεία για τον τ. βουλευτή Γεράσιμο Μεσσάρη, τον πολιτευτή Γιώργο Κουρή, τη γαλάζια προεδρίνα Αμαλία Μοσχονά, τον επί 12 χρόνια πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη και τον τ. δήμαρχο Μιχάλη Βαγγελάτο, που έσπασε την κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ και πήρε το Δήμο στο Αργοστόλι, απέναντι από τον Αλέκο Καλαφάτη.

⦿ Οσο για τις γαλάζιες εκλογές που έρχονται, «αντίο γλαρέντζα» κυρία Γιάννα μας, καθ’ ότι ετοιμάζεται για υποψήφια και η Ειρήνη η Στεφάτου.

Ιβάν