Στην Αθήνα συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι ο τ. πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον τ. πρόεδρο της ΝΟΔΕ και στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. Βαγγέλη Λουκέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση, που διήρκησε μία ώρα, συζητήθηκαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη Χώρα μας, ενώ ο τ. πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε να μάθει τις εξελίξεις και σε τοπικό επίπεδο.

Ο κ. Καραμανλής, αφού ρώτησε τον κ. Λουκέρη «τι κάνει ο φίλος μου ο Νότης», του είπε ότι εξεπλάγην όταν έμαθε την ήττα του τ. δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, καθώς και όταν έμαθε ότι ο κ. Παρίσης ψήφισε Μεϊμαράκη και όχι Μητσοτάκη κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Ακόμη ο Κ.Κ. ανέφερε στον κ. Λουκέρη ότι είναι κρίμα που δεν κατέβηκε για υποψήφιος βουλευτής. «Εσύ έχεις κάμει αγώνες», του είπε, για την παράταξη.

Και πρόσθεσε ότι όταν ήταν αυτός πρωθυπουργός, προτίμησε να βάλει υποψήφιο βουευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης τον «αείμνηστο φίλο του» Πέτρο Αλιβιζάτο.

Επίσης ο Κ.Κ. ρώτησε τον κ. Λουκέρη και για την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «White Rocks» Νέλη Κοντοδήμου και εξέφρασε τη λύπη του όταν έμαθε ότι έχει φύγει από τη ζωή. Προσθέτοντας ότι, παλαιότερα, είχε διαμείνει δύο φορές στο ξενοδοχείο της.

Ακόμη ρώτησε για τον τ. δήμαρχο Βασίλη Ρουχωτά.

Τέλος, ο κ. Λουκέρης κάλεσε τον Κ.Κ. για να τον φιλοξενήσει στην Κεφαλονιά, κάτι που αποδέχθηκε ο τ. πρωθυπουργός.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση του τ. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον τ. πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βαγγέλη Λουκέρη