Την φωτό που αποκαλύπτει την φιλική επανένωση του τ. υπουργού κ. Πέτρου Αλιβιζάτου και του πολιτευτή και ίματζ μέϊκερ της Ν.Δ. κ. Παύλου Παπαδάτου φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο «Η».
Η φωτό «τραβήχτηκε» σε πρόσφατη μυστική συνάντηση των δύο πολιτικών στο σπίτι του κ. Παπαδάτου στον Αγιο Κωνσταντίνο, παρουσία της τ. υπουργού κ. Ζέττας Μακρή, η οποία εμφανίζεται μαζί τους στη φωτογραφία.
Oπως είναι γνωστό, η σχέση των κ.κ. Αλιβιζάτου και Παπαδάτου είχε μπει τα τελευταία χρόνια στο «ψυγείο», πλην όμως -σύμφωνα με πληροφορίες μας- η κ. Μακρή κατάφερε να τους ξαναφέρει κοντά, με βασικό επιχείρημα ότι τώρα που η Ν.Δ. βρίσκεται πάλι σε τροχιά προς την εξουσία πρέπει και οι δύο να βάλουν «νερό στο κρασί τους» και να είναι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό μας, ώστε να ξανακερδηθεί η έδρα από τη Ν.Δ.
Στη συνέχεια, οι δύο πολιτικοί έδωσαν τα χέρια και αλληλοασπάσθηκαν, ενώ αργά το βράδι ακολούθησε εξαίσιο βραδινό δείπνο στον Αγιο Κωνσταντίνο με κατσίκι από την Αγία Δυνατή (προσφορά του Μακούλη Παπαδάτου από την Αγία Ευφημία), που συνοδεύτηκε με κρασί Συνεταιρισμού San Gerassimo.
Στο δείπνο, εκτός από τους «τρεις» και τον κ. Μακούλη, παρακάθησαν άλλα πέντε στελέχη της τοπικής Ν.Δ.

 

MPEKAS_028
To ενσταντανέ της φιλικής επανένωσης Πέτρου και Παύλου διαμεσολαβούσης της κ. Ζέττας Μακρή, η οποία φαίνεται στο κέντρο της φωτογραφίας