Δύο νέα ύποπτα κρούσματα για τη νόσο του κορονοϊού νοσηλεύονται από χθες στην ειδική Μονάδα στο Νοσοκομείου Αργοστολίου, αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα του «Η» Kefalonianmantata.
Πρόκειται για δύο γυναίκες, 18 και 46 ετών, οι οποίες από τις πρώτες εξετάσεις βρέθηκαν, σύμφωνα  με πληροφορίες μας, ότι παρουσιάζουν ελαφρά συμπτώματα της νόσου.
Από τα δύο περιστατικά λήφθησαν δείγματα, εκ των οποίων της 18χρονης στάλθηκε χθες το πρωϊ στο Ινστιτούρο Παστέρ στην Αθήνα, όπου αναμένονταν χθες το βράδυ τα αποτελέσματα.
Το δείγμα της 46χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες μας  νοσηλευόταν με συμπτώματα πνευμονίας στο Νοσοκομείο, θα αποσταλεί σήμερα το πρωϊ στο Παστέρ και τα αποτελέσματα αναμένονται να βγουν αύριο αργά το απόγευμα.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διοίκηση του Νοσοκομείο πρόκειται να κατασκευάσει ανεξάρτητη είσοδο για τους ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο μας, ακόμα και με την υποψία του κορονοϊού, τους οποίους θα υποδέχεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με ειδικό εξοπλισμό και θα τους γίνεται το πρώτο τσεκάρισμα επί τόπου.