Αρνητικό στη νόσο του κορονοϊού βγήκε πριν λίγο το δείγμα από το Ινστιτούτο Παστέρ της 18χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται από χθες στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, ενώ αναμένεται σε λίγο να πάρει εξιτήριο για το σπίτι της.
Στο μεταξύ το δείγμα του δεύτερου ύποπτου κρούσματος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μας, που σύμφωνα με πληροφορίες μας  νοσηλευόταν με συμπτώματα πνευμονίας στο Νοσοκομείο, θα αποσταλεί αύριο το πρωϊ στο Παστέρ και τα αποτελέσματα αναμένονται να βγουν αύριο αργά το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Διοίκηση του Νοσοκομείο πρόκειται να κατασκευάσει ανεξάρτητη είσοδο για τους ασθενείς που προσέρχονται στο Νοσοκομείο μας, ακόμα και με την υποψία του κορονοϊού, τους οποίους θα υποδέχεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με ειδικό εξοπλισμό και θα τους γίνεται το πρώτο τσεκάρισμα επί τόπου.
  • Στην Ελλάδα: 5 νέα κρούσματα κορονοϊού διαπιστώθηκαν σήμερα στη Χώρα μας και συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφθασαν τα 89.
  • Η Κυβέρνησης διά του αρμοδίου υπουργού Βασίλη Κικίλια ανακοινώθηκε ότι μπαίνει «λουκέτο» από αύριο Τετάρτη και για τις επόμενες 14 ημέρες σε όλες τις δομές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (από βρεφονηπιακούς σταθμούς έως πανεπιστήμια).
  • Στην Ιταλία οι θάνατοι από τον κορονοϊό ανέβηκαν στους 631, ενώ τα κρούσματα υπερέβησαν τις 10.000 (10.149).