Oπουθε και να το πιάσεις το σκάφος της Δημοτικής Αρχής του Μιχαλάτου …μπάζει!

Ολοι τους καπετανέοι…

Και ο πραγματικός, ο ένας, καπετάνιος μόνο καπετάνιος δεν δείχνει…

Τι και αν έβγαλε φιρμάνι, συγνώμη …διάγγελμα, για να μεγαλοδείξει, τι και αν στο Δ.Σ. της περασμένης Πέμπτης ουσιαστικά αυτός προέδρευε κάνοντας το …μπάχαλο μέσω skype, φαίνεται πως τον έχουν πάρει χαμπάρι οι αποκάτου …οι δευτερότριτοι και αμπόνωνται ποιος θα αρπάξει το τιμόνι του δημοτικού σκάφους!

Σου λέει …«ο δεύτερος» (ανταυτού επισήμως) Τσιλιμιδός …«διάγγελμα αυτός, προσωπική ανακοίνωση εγώ με βαρύγδουπο κιόλας τίτλο «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» έστω και με …κενό περιεχομένου!

Μετά από λίγο έρχεται …«ο τρίτος» (ως ανταυτού …του ανταυτού επισήμως) Σαμούρης και βγάζει το δικό του …«διάγγελμα» με προσωπική επίσης ανακοίνωση (δηλαδή ο Τσιλιμιδός που προηγήθηκε τι είναι …που για να μην ξεχνιόμαστε με την ψυχή στο στόμα εκλέχτηκε) αρπάζοντας τη δόξα από …τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Γηροκομείου (Άννα Ζαπάντη) και με πομπώδη τρόπο ανακοινώνει με την ιδιότητα του αντιδημάρχου …καθαριότητας (!!!) πως «Χθες τα συνεργεία της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου μας πραγματοποίησαν την μεταφορά και τοποθέτηση 23 κρεβατιών του Γηροκομείου στους χώρους που υπέδειξαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Νοσοκομείου»!

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Μπροστά σε αυτό το επικοινωνιακό κρεσέντο των από κάτου του ο Θεόφιλος …άδραξε την ευκαιρία του πρώτου κρούσματος του κοροναϊού στην Κεφαλονιά και μοστράρισε στα Αθηναϊκά κανάλια! Το ότι το συμβάν εμφανίστηκε σε άλλον από το δικό του Δήμο αυτόν της Σάμης οπότε και …«φύτρωσε εκεί που δεν τον σπείρανε» μικρή λεπτομέρεια για τον Θεόφιλο! Όπως ασήμαντη λεπτομέρεια ότι η παρουσία Θεόφιλου στο πανελλήνιο ήταν μια καθομολογούμενη …γελοιογραφία που όχι μόνο κακοποίησε τα ελληνικά αλλά ήταν αδύνατον να καταλάβει όποιος τον άκουγε …τι ήθελε να πει! Ο σκοπός πάντως επετεύχθη: Στο βωμό του θεαθήναι ακόμα και το πρώτο περιστατικό του κοροναϊού! 

Σπ. Σαμούρης

Έλεος, λίγη αυτοσυγκράτηση για την ατομική προβολή δεν βλάπτει αυτές τις δύσκολες ώρες και ιδιαίτερα τώρα που επιβεβαιωμένα ο κοροναϊός κατσικώθηκε στην Κεφαλονιά!

Και …«να θέλουμε ν’αγιάσουμε δεν μας αφήνετε» βρε λεβέντες …του μεγαλείου και της προβολής και όχι της ουσίας και της δουλειάς!

Εκεί που λέγαμε να το χαλαρώσουμε το πράγμα της κριτικής μπας και έτσι σταματήστε να έχετε εμμονές, όχι μόνο με την κριτική του «Η» αλλά κυρίως με το ποιος την κάνει (χαχαχαχαχα!), νάσου τα διαγγέλματα, νάσου και οι προσωπικές ανακοινώσεις του πάσα ενός στην δημοτική ιεραρχία!

Γ. Τσιλιμιδός

Βρε λεβέντες για σοβαρευτείτε!

Πήρατε χαμπάρι ότι ο κοροναϊός ήλθε στο νησί κι ενώ κάνει βόλτες μεταξύ Πυργιού, Σάμης και Αργοστολίου εσείς διαγκωνίζεστε ποιος θα αρπάξει …τη δόξα από τον άλλον;

Έλεος!

Δεν παραδειγματίζεστε από τους αφανείς ήρωες των ημερών, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, μαζί και τη διοίκηση, που ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ και πολύ περισσότερο δίχως φανφάρες, διαγγέλματα και άλλα φληναφήματα, κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα;

Ειδικά εκεί στο Δήμο Αργοστολίου δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε ως Δημοτική Αρχή περί μέτρων προστασίας για τον κορωναϊό, όταν (σας τα έχουμε πει αναλυτικά και κατ’επανάληψη) αργήσατε να ξυπνήσετε…

Κορυφαίο όλων παράδειγμα η συμμετοχή του δημάρχου Θεόφιλου και δύο αντιδημάρχων στις 13 Μαρτίου σε ανοικτή και με κόσμο συνεδρίαση του Συμβουλίου στον Πόρο και αφού δύο ημέρες πριν στις 11 Μαρτίου είχαν απαγορευτεί με νόμο από την Κυβέρνηση οι ανοιχτές συνεδριάσεις!

Και ήταν όνειδος ότι πήγε κι από πάνω να την βγει ο Θεόφιλος σε όσους τον πρόγκιξαν, για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργειά του!

Ή μήπως να θυμίσουμε ότι οι πρώτες απολυμάνσεις δημοσίων χώρων και αυτές μάλιστα πομπωδώς (μόνο την μπάντα δεν έβγαλαν να παιανίζει…) ξεκίνησαν στις …16 Μαρτίου όταν ήδη είχαμε ως χώρα 10 θύματα και 338 κρούσματα;

Ή μήπως πρέπει να θυμηθείτε πως η πρώτη απόφαση του δημάρχου (ΑΔΑ: 67ΡΝ46ΜΓΤΤ-Δ9Θ) σχετικά με τον κορωναϊό υπογράφτηκε στις …13/3/2020 και αυτή αφορούσε τις …ώρες εισόδου του κοινού στις υπηρεσίες των ΚΕΠ και πως όλες κι όλες έχουν υπογραφεί από τον δήμαρχο …δύο μόνο συμβάσεις (και αυτές στις 26 Μαρτίου!) που αφορούν την προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες προστασίας από τον κορωνοιό, η μία 1.496,64€ και η άλλη 967,20€ σύνολο …το ιλιγγιώδες ποσό των 2.463,84€ (!) όταν μάλιστα ο Δήμος Αργοστολίου έχει επιχορηγηθεί από τις 13 Μαρτίου από το Υπουργείο Εσωτερικών με 40.000€ (!) για την λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού;

Με λίγα λόγια και σταράτα:

Σοβαρευτείτε και πορευτείτε εκεί στο δήμο Αργοστολίου δίχως μπομποφανίες, δίχως διαγγέλματα και δίχως διαγκωνισμούς και ίντριγκες των στελεχών της δημοτικής ιεραρχίας στο ποιος θα αυτοπροβληθεί και μάλιστα πρώτος, τώρα ιδιαίτερα που καίγονται τα μπατζάκια μας και ο κοροναϊός βρίσκεται εν δυνάμει έξω από την πόρτα του καθενός μας!