Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι του χθεσινού μας πρωτοσέλιδου «“ΦΛΕΡΤΑΕΙ” με τον Ματιάτο ο Θεόφιλος», ο τ. αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ματιάτος ενεχείρησε στον επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και τ. κεφαλληνιάρχη Αλέξανδρο Παρίση την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από την Παράταξη!

Ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος

Πρόκειται για μια νέα «μεταγραφή» του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου που θα δημιουργήσει νέες «καταστάσεις» στο Δήμο, καθώς ο «περίγυρος» του κ. Μιχαλάτου είναι γεμάτος με «οπλισμένους» πρώην ΠΑΣΟΚους, οι οποίοι ήδη διαδίδουν -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι «ο Ματιάτος δεν χωράει στην αυλή του Μιχαλάτου»!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπ. Ματιάτος είχε ειδοποιήσει, πριν την ενέργειά του αυτή, τον Αλ. Παρίση, προφανώς για να τον «προετοιμάσει» και να τον αφήσει να φύγει πέφτοντας «στα μαλακά».

Ωστόσο, στελέχη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» είχαν την εντύπωση ότι ο Σπ. Ματιάτος, δεν θα τολμήσει να επιχειρήσει ένα τέτοιο βήμα, γι’ αυτό και μόλις έμαθαν ότι «ο Θεόφιλος προέβει στη μεταγραφή του Ματιάτου», στην «Ισχυρή Κεφαλονιά» τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, αφού δεν μπορούσε να γίνει μάζωξη λόγω κορονοϊού.

Σπ. Ματιάτος

Τελικά, η «Ισχυρή Κεφαλονιά» εξέδωσε ανακοίνωση με ειρωνείες και αιχμές για τον Σπ. Ματιάτο, η οποία έχει ως εξής:

Με επιστολή του στην Παράταξη μας σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Ματιάτος μας κοινοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του.

Εμείς με την σειρά μας τον συγχαίρουμε για την μεταγραφή που ετοιμάζει και την μετακόμιση του στην αυλή του κ. Μιχαλάτου και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο του αξίωμα που μετά βεβαιότητας θα λάβει ως «ανταμοιβή» της δήθεν ανεξαρτητοποίησης.

Η Παράταξή μας είναι εδώ,

έχει γράψει Ιστορία,

έχει δίπλα της το μεγάλο και υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας,

έχει παρελθόν, παρών και ΜΕΛΛΟΝ!!!

(Από το Γραφείο Επικοινωνίας)

Το πρωτοσέλιδο του χθεσινού «Η»