Στη Στοκχόλμη θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Απριλίου η ετήσια διεθνής εκδήλωση για τη βράβευση διάφορων τύπων επιβατικών πλοίων.  

Πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός στο κόσμο της Ακτοπλοΐας και φέτος το βραβείο για το καλύτερο φέρυ μποτ του Κόσμου το διεκδικεί με αξιώσεις το «κίτρινο» του 11880! Το «Fior di Levante», ιδιοκτησίας της Ναυτιλιακής Εταιρείας «Leva-nte Ferries», του κ. Γιώργου Θεοδόση.

Η βράβευση γίνεται στη διάρκεια του Συνεδρίου Ferry Ship-ping Conference, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 400 σύνεδροι. Πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός με παγκόσμια διάσταση, στο οποίο συμμετέχουν ισχυροί παράγοντες της Ναυτιλίας.
Το «Fior di Le-vante» φλερτάρει με την πρωτιά, αφού η κλάση του δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική με κανένα αντίστοιχο πλοίο στην κατηγορία του παγκοσμίως, τουλάχιστον για το 2015.
Στη διάρκεια του Συνεδρίου θα συζητηθούν εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα της Διεθνούς Ναυτιλίας, με επίκεντρο το Διεθνές Εμπόριο. Στόχος των συζητήσεων η ανάπτυξη του Κλάδου στις σημερινές συνθήκες οικονομικής ύφεσης. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εν πλω στο κρουαζιερόπλοι «Tallink Silja Silja SYMPHONY!

Σε αυτό το κορυφαίο ναυτιλιακό γεγονός η Ελλάδα θα  διεκδικήσει επάξια το βραβείο με το «Fior di Levante».
Σύμφωνα με πληροφορίες, εφ’ όσον το «Fior di Levante» κατακτήσει την πρώτη θέση, όπως προβλέπεται, θα παραλάβει το βραβείο ο επικεφαλής της «Levante Ferries» κ. Γιώργος Θεοδόσης, ο οποίος προετοιμάζει πυρετωδώς μια σοβαρή και οργανωμένη παρουσία στο Συνέδριο, στο οποίο θα παραστούν διευθυντικά στελέχη και ιδιοκτήτες μεγάλων Ναυτιλιακών Εταιριών απ’ όλο τον Κόσμο.

Στόχος της «Levante Ferries» είναι να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία και για τη διαφήμιση της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, νησιά στα οποία δραστηριοποιείται ακτοπλοϊκώς το «Fior di Levante». Ηδη είναι έτοιμο, όλο το υλικό προώθησης και διαφήμισης (έντυπα, video κ.λπ.), το οποίο θα διανεμηθεί στους συνέδρους και θα παρουσιαστεί σε ειδικές θεματικές συζητήσεις στη διάρκεια του Συνεδρίου.

levante
Το φέρι «Fior di Levante».

 

theodosis giorgos 11880
Ο ιδιοκτήτης του φέρι κ. Γιώργος Θεοδόσης