⦿ Δυνατούς τριγμούς έχει επιφέρει στα Ομαλά ο «διορισμός» του Σπύρου Ματιάτου ως αντιδημάρχου, από το δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο.

⦿ Ο κοινοτικός σύμβουλος Σπύρος Κακαρούμπας, ο οποίος εκλέχθηκε στα Ομαλά με την Παράταξη του Θεόφιλου με 78 ψήφους. έχει παραδώσει την παραίτησή του από την προηγούμενη εβδομάδα στα χέρια της τ. αντιδημάρχου, πλέον, Ομαλών, και νυν Λειβαθούς Κρυσταλλίας Μιχαλάτου, της οποίας, «της ήρθε ταμπλάς» η αποπομπή της από την αντιδημαρχία της Κοινότητας.

⦿ Ο Σπύρος Κακαρούμπας, που είχε συστρατευθεί με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, με μότο στις δημοτικές εκλογές «να κατατροπωθεί στα Ομαλά η Παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”» του Αλέξανδρου Παρίση, δεν μπόρεσε να «καταπιεί» την επαναφορά του Ματιάτου ως «πρώτου πολίτη» των Ομαλών, ενάντια στη βούληση των ψηφοφόρων της Κοινότητας.

⦿ Αυτό τον οδήγησε στην παραίτησή του από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ομαλών, φέρνοντας έτσι μεγάλες αναταραχές.

⦿ Οι υποστηρικτές του Θεόφιλου και της Παράταξής του στις δημοτικές εκλογές χαρακτηρίζουν «προδοσία» εκ μέρους του δημάρχου, την απόφασή του να ορίσει τον Σπύρο Ματιάτο αντιδήμαρχο Ομαλών, αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο, τους είχε «πείσει» για την αναγκαιότητα του «αφανισμού» του Ματιάτου από την Κοινότητα!

⦿ Καλά λέει ο Πολιτικός Αναλυτής: «Ο Θεόφιλος όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»!

⦿ Και ακόμη δεν έχουμε δεί όλο το έργο!..

Ιβαν