Καπετάνιε μου καλό ταξίδι

Eφυγε χθες από τη ζωή  σε ηλικία 84 ετών ο τ. πρόεδρος Σκάλας Παναγής Τραυλός, πατέρας του αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού, ο οποίος ανακοίνωσε τα ακόλουθα:

Αγαπητοί φίλοι,

Ο πατέρας μου, ο καπετάν Παναγής, έφυγε χτες για το μεγάλο ταξίδι αφού πάλεψε (όπως πάλευε τις φουρτούνες σ όλη του τη ζωή) γενναία τα τελευταία χρόνια με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Μια καρδιά γεμάτη καλοσύνη που χώρεσε μέσα της όλους εμάς, όλη τη Σκάλα και πολυάριθμους φίλους του από τη Κεφαλονιά, την Ιθάκη και άλλα μέρη της Ελλάδος που είχε πλήρωμα στα καράβια του.

Μια μεγάλη καρδιά ενός σπουδαίου ανθρώπου που υπήρξε πρότυπο οικογενειάρχη, καπετάνιου, κοινοτάρχη και συγχωριανού.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για το πατέρα μου. Ευχαριστώ όλη τη Σκάλα που δακρυσμενη σήμερα δεν θέλει να το πιστέψει.

Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός, που τόσο δοξασε ο ίδιος, θα φροντίσει να είναι γαλήνιες οι θάλασσες του από εδώ και στο εξής.

Καπετάνιε μου καλό ταξίδι,περήφανος που σε είχα πατέρα!

Σταύρος Τραυλός

  • ΠΕΔΙΝ

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων κος Αλέξανδρος Παρίσης, εκφράζει  τη λύπη του για την απώλεια του Παναγή Τραυλού, ενός αγαπητού συμπολίτη και εξαίρετου οικογενειάρχη με προσφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.

Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς -Ιθάκης κο Σταύρο Τραυλό και σε ολόκληρη στην οικογένεια του.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων Αλέξανδρος Παρίσης

  •  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρο Τραυλό, για τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του Παναγή, ο οποίος άφησε θετικό αποτύπωμα στην τοπική μας κοινωνία.

Όλοι θα τον θυμόμαστε ως άνθρωπο της δράσης και της προσφοράς, άξιο προς μίμηση.

Καλό ταξίδι Καπετάνιε

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

  •  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ  του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη  θλίψη τους για την απώλεια του Παναγή Τραυλού, ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου και εξαίρετου οικογενειάρχη.

Θερμά συλλυπητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη, Σταύρο Τραυλό, και σε όλους τους οικείους του.

Θα μείνει πάντοτε στη μνήμη όλων μας η καλοσύνη και η αγάπη του  Καπετάν  Παναγή για τον τόπο του.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής

  •  O «Η» στέλνει στον αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά του συλλυπητήρια.