Με τον υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη επιχείρησαν να έλθουν σε συνάντηση ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και οι 4 δήμαρχοι του Νομού μας για άρση των περιβαλλοντοκτόνων άρθων 93 και 83, πλην όμως ο υπουργός δεν δέχθηκε τελικά τη συνάντηση αυτή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χατζηδάκης αρχικά φαινόταν να δέχεται μια τέτοια συνάντηση, στην οποία θα συμμετείχε και ο πρόεδρος των δημάρχων της Επτανήσου Αλέξανδρος Παρίσης, πλην όμως ο υπουργός δεν σηκώνει τηλέφωνα στον βουλευτή, οπότε η υπόθεση τείνει προς ναυάγιο…

Και αυτό γιατί ενώ όλα έδειχναν ότι ο κ. Χατζηδάκης θα δεχθεί να συζητήσει τη μη «καρατόμηση» της Διαδημοτικής και του Φορέα Αίνου, στη συνέχει έμαθε ότι ο δήμαρχος Αργοστολίου έβαλε δικηγόρο στην υπόθεση αυτή, οπότε θεώρησε ότι μετά από την ενέργεια αυτή, μια τέτοια συζήτηση δεν θα είχε νόημα.

Μάλιστα μετά τη διαφαινόμενη άρνηση Χατζηδάκη, δήμαρχοι και άλλοι τοπικοί φορείς έψαχναν τον κ. Μιχαλάτο για νέα συννενόηση επί του θέματος, πλην όμως αυτός δεν απαντούσε σε κανένα τηλέφωνό του… Είχε εξαφανιστεί…

Πολιτικοί παράγοντες που έμαθαν χθες βράδι τις εξελίξεις αυτές και ότι ο «Η» θα τις βγάλει «στον αέρα», τόνιζαν «σκεφτείτε μετά την αποκάλυψη, η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί …για αντιπερισπασμό»!