Θ. Μιχαλάτος

Τρικυμία εν κρανίω δημιουργεί στο δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο η υπόθεση του πολυσυζητημένου βενζινάδικου του Μέτελα, το οποίο θα τεθεί εκ νέου για συζήτηση (19ο θέμα) μεθαύριο Δευτέρα και ώρα 5 μ.μ. στο τηλε-Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου.

Μετά τις παλινωδίες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής με εγκρίσεις και αναιρέσεις για το εν λόγω βενζινάδικο, έρχεται η σημερινή Δημοτική Αρχή να την …αντιγράψει κι’ ας ήταν, ως αντιπολίτευση, θετικά διακείμενη για την αδειοδότηση και τη δημιουργία του βενζινάδικου.

Το θέμα αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλο πονοκέφαλο στον δήμαρχο Αργοστολίου, καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται δύο στελέχη της Παράταξής του, η μηχανικός Μίνα Γαβριελάτου (Σ.Σ.: Στην οποία ο δήμαρχος είχε υποσχεθεί την αντιδημαρχία Ελειού-Πρόννων και την …αθέτησε, επειδή είναι η μηχανικός του έργου!) και του επιχειρηματία του βενζινάδικου Αγγελου Γαλιατσάτου, ο οποίος κατήλθε ως δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου.

Μίνα Γαβριελάτου

Κι’ ενώ ο σημερινός δήμαρχος ακύρωσε την πολεοδομική άδεια που είχε εκδοθεί για το βενζινάδικο τον περασμένο Αύγουστο και ανακάλεσε πρόσφατα απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (επί Δημαρχίας Παρίση) που ενέκρινε την απότμηση πεζοδρομίου στο χώρο της επιχείρησης, έφθασε στο γραφείο του η απόφαση-κόλαφος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, το οποίο -όπως αποκάλυψε χθες ο «Η»- ακύρωσε την προσφυγή του Δήμου  (για τη χρήση γης), ο οποίος έχει ως στόχο το μπλοκάρισμα της κατασκευής του βενζινάδικου στο Μέτελα!