Θ. Μιχαλάτος

Σάλος έχει δημιουργηθεί από τις νέες αποκαλύψεις του «Η», καθώς ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος προκειμένου να εκλεγεί είχε υποσχεθεί στην τ. αντινομάρχη Μίνα Γαβριελάτου να την κάμει αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων, ενώ στον επιχειρηματία Αγγελο Γαλιατσάτο είχε υποσχεθεί να βοηθήσει στη δημιουργία του βενζινάδικου στο Μέτελα, γι’ αυτό και τους δύο τους συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του!

Ομως …αφού έκαμε τη δουλειά του με τη στήριξή τους (Σ.Σ.: Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος εξελέγη με …82 «τουμπαριστούς» ψήφους!) τώρα κάνει ότι …δεν τους ξέρει, πλην όμως το βενζινάδικο του γυρίζει …μπούμερανγκ…

Μίνα Γαβριελάτου

Την μεν Μίνα Γαβριελάτου δεν την έκαμε αντιδήμαρχο (παρ’ ότι μετά την απόφαση του Εκλοδικείου ήρθε πρώτη σε σε Ελειό-Πρόννους), τον δε Αγγελο Γαλιατσάτο αφήνει να εννοηθεί ότι …δεν του χρωστάει τίποτα, γιατί δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, ενώ του είχε υποσχεθεί να βοηθήσει όσο μπορεί στην εκλογή του  για τον θώκο και να τον βοηθήσει μετά  ως δήμαρχος στο βενζινάδικο…

Επιπλέον τώρα ο δήμαρχος βρίσκει «δικαιολογία» για την Μίνα Γαβριελάτου ότι δεν την έκανε αντιδήμαρχο, όπως της είχε υποσχεθεί, γιατί είναι η μηχανικός του βενζινάδικου!

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη (και …τελευταία…) συνέντευξη που  έδωσε ο δήμαρχος προ καιρού, ερωτηθείς από τον «Η» αν είχε υποσχεθεί αντιδημαρχία στην κ. Γαβριελάτου απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας ότι …θα την αξιοποιήσει ως στέλεχος, πλην όμως ούτε και αυτό έγινε!