ΕΙΝΑΙ πραγματικά εκπληκτικό! Αν ο Μάκης Φόρτες δεν εντόπιζε στην εισήγηση για την παραχώρηση των παραλιών, στις επιχειρήσεις που είναι όμορες, ότι δεν υπάρχει το Μεντιτερανέ …δεν θα έπαιρνε κανένας χαμπάρι αυτή την δραματική εξέλιξη για τον τουρισμό, την οικονομία ακόμα και την τοπική ιστορία!

Θ. Μιχαλάτος

Δηλαδή οι επιχειρηματίες δήμαρχος (Θεόφιλος Μιχαλάτος) και αντιδήμαρχος Τουρισμού (Νίκος Κουρκουμέλης), οι οποίοι μάλιστα, όπως εδικαιούντο για τις δικές τους επιχειρήσεις πήραν την παραλία που τους αναλογεί, ή δεν πήραν χαμπάρι την απουσία του Μεντιτερανέ από τη λίστα και δεν το αξιολόγησαν …σημαντικό γεγονός να το αναδείξουν ή το πήραν χαμπάρι και δεν θεώρησαν …άξιο λόγου να το κάνουν θέμα!

Σε κάθε περίπτωση από ένα απλό τυπικό γεγονός, φάνηκε η ανεπάρκεια της τοπικής μας ηγεσίας αρμόδιας για τον Τουρισμό! 

Ν. Κουρκουμέλης

Τι θα μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος; Να αναδείξει το θέμα πρώτα απ’ όλα! Στη συνέχεια να ενημερώσει βουλευτή, περιφερειάρχη, πρόεδρο Ξενοδόχων και Επιμελητηρίου και σε συνδυασμό με την κατακρήμνιση των εσόδων του Δήμου από τις παραλίες και ταυτόχρονα την απαράδεκτη αύξηση του ποσοστού που παίρνει το κράτος (από 70-30 σε…60-40), να επισκεφτούν όλοι μαζί τους αρμόδιους υπουργούς στην Αθήνα και ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ από την κυβέρνηση ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ υποστήριξης του Δήμου και των τουριστικών επιχειρήσεων!

Δυστυχώς οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Κάθε μέρα και με αφορμή κάποιο συμβάν η δημοτική μας ηγεσία υπό τον Θεόφιλο Μιχαλάτο αποδεικνύεται …κατώτερη των περιστάσεων!