«Λουκέτο θα βάλει ο Δήμος Αργοστολίου αν δεν επιχορηγηθεί από την Κυβέρνηση»!

Την εκπληκτική αυτή δήλωση-βόμβα έκανε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο (συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας), ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Θ. Μιχαλάτος

Η συζήτηση γινόταν με αφορμή το θέμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για τους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα και τους μικρούς επαγγελματίες του κλάδου και είχε φτάσει στην υποχρέωση του Δήμου να στηρίξει τους επαγγελματίες με τη μη είσπραξη των τελών για τα τραπεζοκαθίσματα κ.λπ.

Τότε πήρε το λόγο ο δήμαρχος, αφήνοντας άφωνους με την αφοπλιστική του δήλωση ακόμα και τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, λέγοντας:

«Ο προϋπολογισμός του Δήμου είναι υπό αμφισβήτηση!

Μίνα Γαβριελάτου

Τα έσοδα καταρρέουν! Μόνο οι παραλίες θα μας μπάσουν μέσα πάνω από 100 χιλιάρικα με τους ναυαγοσώστες και τη μεγάλη μείωση των εσόδων!» 

Και συνέχισε ο δήμαρχος:

«Αν δεν επιχορηγηθεί ο Δήμος από την Κυβέρνηση …θα βάλει λουκέτο»!

Στη συνέχεια οι δ.σ. της αντιπολίτευσης Μάκης Φόρτες και Νίκος Ανουσάκης αντέδρασαν άμεσα προτείνοντας στον δήμαρχο να υπάρξει σχέδιο αντίδρασης . Ειδικά ο Μ. Φόρτες με την εμπειρία που έχει,πρότεινε στον δήμαρχο να αναλάβει …ηγετικό ρόλο στους τουριστικούς Δήμους της χώρας των οποίων τα οικονομικά τους καταρρέουν και βρίσκονται στην ίδια θέση με τον Δήμο Αργοστολίου, για να διεκδικήσουν από κοινού από την Κυβέρνηση την κάλυψη της τεράστιας χασούρας που έχουν στα έσοδά τους λόγω κορονοϊού, βγάζοντας από το λήθαργο που βρίσκονται την ΚΕΔΕ και τον πολυδιαφημισμένο και υπερεκτιμημένο πρόεδρο της δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Επίσης στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, μετά τα συνεχή δημοσιεύματα του «Η» για το βενζινάδικο του Μέτελα, όρισε την τ. αντινομάρχη Μίνα Γαβριελάτου πρόεδρο της Σχολική Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αργοστολίου …χρυσώνοντάς της έτσι το χάπι!