Η …ιλατρωγαδία της Διαδημοτικής

⦿ Η Διαδημοτική είπαμε, πάει να εξελιχθεί σε ιλαροτραγωδία.

⦿ Εμείς, οι Κεφαλονίτες, ως πρωτοπόροι στην καθαριότητα, πρέπει εκτός απ’ την έδρα, να πάρουμε ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ του νέου Φορέα Απορριμμάτων της ΠΙΝ.

⦿ Τι να το κάνουμε η έδρα να είναι εδώ, να χαθεί η περιουσία της Διαδημοτικής και το κέντρο των επιχειρήσεων να είναι στην Κέρκυρα.

⦿ Θα είναι, όπως το ΤΕΙ, αν θυμάστε, που είχε έδρα στην Κεφαλονιά και η Διοικούσα ήτανε …στην Αθήνα…

⦿ Και στέλνουμε ως βασικούς εκπροσώπους μας στην Κέρκυρα, για να μη μας βγούνε μπροστά οι …Κερκυραίοι, ποιούς;

⦿ Τον …Θεόφιλο και τον …Μονιά που είχανε πει ότι αν προχωρήσει ο περιβαλλοντοκτόνος νόμος του υπουργού-Χάρου, του Χατζηδάκη, θα παραιτηθούνε!

⦿ Μήπως θα εξαγγείλουν τις παραιτήσεις τους …από την Κέκρυρα τη Δευτέρα, κατά την ιδρυτική διακήρυξη του ΦοΔΣΑ;

⦿ (Παρένθεση: Κυρία Κράτσα, αλλάχτε το όνομα, όλοι …ΦΟΣΔΑ τον λένε και …δικαίως, αφού το «Δ» πάει δύσκολα μπροστά από το «Σ»…).

⦿ Η πλάκα με τον Θεόφιλο και τον Μονιά είναι ότι πάνε στην Κέρκυρα …για το ονόρε…

⦿ Να φανταστείτε ότι ο Μονιάς πάει στο Νησί των Φαιάκων βασικά …με τις ψήφους του Στέλιου Σπαθή και του Μιχάλη Γάκη, καθώς τρεις «βαρβάτοι δικοί του» δεν τον ψηφίσανε να μας εκπροσωπήσει!

⦿ Ποιοί είναι αυτοί; Σημειώστε!

⦿ Οι αντιδήμαρχοι Σάμης Εριγώνη Βαλσάμου (Πρόνοιας) και Νίκος Ρασιάς (Καθαριότητας), καθώς και η πρόεδρος του ΔουΣού Αριστέα Αμίτση!

⦿ Μακάρι τη Δευτέρα να έχουμε ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ υπέρ της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, γιατί, έτσι που είναι τα πράματα, υπάρχει φόβος να κάμουνε (ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ…) μιά τρυπα στο νερό!..

Ιβαν