Ποδαρικό στην έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν θα κάνει σήμερα (ώρα άφιξης στις Μηνιές στις 5.55′ μ.μ.). στο αεροδρόμιό μας “Αννα Πολλάτου” η Ryanair, με την πρώτη πτήση τσάρτερ που θα πραγματοποιηθεί από το αεροδρόμιο της Πίζας Ιταλίας (Galileo Galilei Pisa).

Η σύνδεση της Κεφαλονιάς με την Πίζα περιλαμβάνει κατά την τουρισιτκή περίοδο δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή (διάρκεια πτήσης 1.55′) έως και τέλος Σεπτεμβρίου και προσδοκάται ότι θα συμβάλλει σημαντικά στο “κράτημα” της σεζόν.

Οι χαμηλές τιμές της Ryanair, και η μικρή χρονική διάρκεια της πτήσης, είναι ένα σημαντικό δέλεαρ για υποψήφιους Ιταλούς τουρίστες και από άλλες περιοχές της Ιταλίας προς το Νησί μας.

Το εισιτήριο από την Πίζα προς Κεφαλονιά κυμαίνεται στα 50 περίπου Ευρώ το άτομο, ενώ με επιστροφή  στα 90 ευρώ περίπου, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα ανοίγουν 41 Πύλες εισόδου στην Ελλάδα και ειδικότερα 27 αεροδρόμια (μεταξύ των οποίων και το «δικό» μας), 7 χερσαία σημεία εισόδου και 7 λιμάνια.