Τραγωδία δίχως τέλος σημειώνεται φέτος στον Τουρισμό μας όχι μόνον λόγω του κορονοϊού, αλλά και γιατί, όπως έχουμε επισημάνει, η Μητροπολιτική Δημοτική Αρχή …κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Αυτή την κατάντια δείχνουν και τα νέα στοιχεία των αφίξεων με τσάρτερς στην Κεφαλονιά, τα οποία «μιλάνε πάλι από μόνα τους»:

Κέρκυρα: 92 πτήσεις

Ζάκυνθος: 57 πτήσεις

Άκτιο: 17 πτήσεις

Κεφαλονιά: 14 πτήσεις

Η Κεφαλονιά, στην τελευταία θέση με πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο και υπολείπεται ακόμα και του Άκτιο (Λευκάδα),  επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τους φόβους όλων όσων έλεγαν πως η Κεφαλονιά με την αδράνεια και τα λάθη της τοπικής εξουσίας (ούτε μία (!) πρωτοβουλία δεν πάρθηκε τόσο καιρό), αλλά και της κεντρικής εξουσίας (ανύπαρκτη η Κυβέρνηση για την Κεφαλονιά και όλα τα Ιόνια και μόνο ο βαρύς και ασήκωτος Χαρδαλιάς «είδε, ήλθε και απήλθε» και αυτό στην …έναρξη της τουριστικής περιόδου), έχει δεχθεί το μεγαλύτερο τουριστικό πλήγμα στην ιστορία της!

Και τα άσχημα μαντάτα να σταμάταγαν εδώ; Αμ δε. Τα πρώτα στοιχεία για το πρώτο 15νθημερο του Ιουλίου και τον Αύγουστο, δείχνουν δυστυχώς ακόμα τραγικά για την Κεφαλονιά, με την διαφορά από τα άλλα Ιόνια νησιά να αμβλύνεται ακόμα περισσότερο!