…ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ για τα γίδια στη Δημοτική Αρχή!

Θα μας τρελάνουν εκεί στο Δήμο Αργοστολίου. «Εκεί που μας χρωστάγανε πάνε να βγούνε και από πάνω»!

Αφού έχουν γίνει ξέφραγο αμπέλι περιουσίες, κήποι και τα ίδια τα σπίτια στα χωριά μας από τα ανεπιτήρητα γιδοπρόβατα κι ενώ είναι αποκλειστικά αρμόδιος ο Δήμος για να τα μαζεύει, ξυπνάνε ξαφνικά και πάνε …στον εισαγγελέα, για να καταγγείλουν ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ αλλά όλους τους άλλους!

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός με τον πρόεδρο της Θηνιάς Παναγή Κωνσταντάτο που μαστίζεται από το πρόβλημα και με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη ίσως για να επιβεβαιώσει την ιδιότητα του σερίφη γιατί δεν έχει κάποια άλλη ευθύνη πήγανε σύμφωνα με το γραφείο του δημάρχου στον εισαγγελέα για «τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα και ταυτόχρονα ξαφνικά θυμούνται πως δεν έχουν το κατάλληλο προσωπικό ώστε να δράσει αποτελεσματικά και εξαγγέλλουν «δρομολόγηση ενεργειών»!

Ιλαροτραγωδία!

Αναρίθμητα τα δημοσιεύματα στον «Η» και οι σχετικές αναρτήσεις στις τοπικές ιστοσελίδες.

Δεν ίδρωσε το αυτί ούτε του Θεόφιλου, ούτε του Τσιλιμιδού, ούτε του Σαμούρη (αφού θέλει να ανακατευτεί…) ούτε και του προέδρου της Θηνιάς Κωνσταντάτου. 

Πέρνανε εν τω μεταξύ αποφάσεις για συνεργασία με ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής επιχείρησης και κανονισμούς για την υπόθεση, αλλά επί της ουσίας μηδέν.

Τώρα που τα γίδια και τα κατσίκια (όπως έχουμε γράψει) φτάσανε στο Μύλο του Πετρία και σε λίγο θα φτάσουνε στην Πλατεία, αποφάσισαν όχι να δράσουν όπως οφείλουν από το νόμο, αλλά να νίψουν τα χέρια τους ως Πόντιοι Πιλάτοι και να πάνε στον εισαγγελέα!

Για να του καταγγείλουν το πρόβλημα ενώ θα έπρεπε να έχουν επιληφθεί πρώτα!

Είναι σαν να μην μαζεύει ο Δήμος τα σκουπίδια και να καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή στον εισαγγελέα ότι …οι πολίτες πετάνε σκουπίδια στους κάδους!

Είναι σαν να είναι απούσα η αστυνομία από την πόλη και να καταγγέλλει ο αστυνόμος στον εισαγγελέα …την αδιαφορία των πολιτών να τηρηθούν οι νόμοι! 

Μέχρι τώρα ξέραμε πως τούτη η δημοτική αρχή είναι ανίκανη και αναποτελεσματική τώρα γίνεται και …επικίνδυνη!

Χρειάζεται πολύ θράσος είναι η αλήθεια για να καταγγέλλεις όχι τον εαυτό σου αλλά όλους τους άλλους για «προκλητικής αδιαφορία» όταν εσύ είσαι αρμόδιος να ενδιαφερθείς!