Ξεκινάνε σήμερα τα δρομολόγια από Ιθάκη-Σάμη προς Πάτρα, με το υπερταχύπλοο «SPEED-RUNNER 3». Το ταξίδι από Σάμη-Πάτρα θα διαρκεί περίπου 1 ώρα και 35 λεπτά.

Το πρώτο δρομολόγιο θα εκτελεσθεί σήμερα το πρωϊ στις 6:45’ από Σάμη για Πισαετό (Ιθάκη), στις 7:15′ από Πισαετό για Σάμη και τέλος στις 8:00′ από Σάμη για Πάτρα. Από Πάτρα για Πισαετό θα αναχωρήσει στις 12:00′ μ.μ., ενώ από Πισαετό για Σάμη στις 2:00′ μ.μ.. Στη Σάμη το πλοίο θα καταφθάσει στις 2:20′.

Χθες το πρωϊ η IONIAN GROUP εκτέλεσε ταξίδι «πιστοποίησης διαδρομής» σε όλη γραμμή, από Πάτρα-Σάμη, Σάμη-Ιθάκη, Ιθάκη-Πόρο-Κυλλήνη και στη συνέχεια Κυλλήνη-Ζάκυνθο.

Το «SPEEDRUNNER 3» έφθασε χθες το μεσημέρι στη Σάμη και το υποδέχθηκε ο τ. δήμαρχος Σάμης κ. Μανόλης Βαλέτας, ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» κ. Θόδωρος Φλωράτος, η τ. δ.σ. Μαρία Βαγγελάτου, επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής.

Στο πλοίο επέβαινε ο πλοιοκτήτης και πρόεδρος της IONIAN GROUP κ. Γιώργος Θεοδόσης με τη σύζυγό του Τερέζα.

Το «SPEEDRUNNER 3» επέστρεψε χθες το βράδι στη Σάμη, όπου διανυκτέρευσε εκεί, για την εκτέλεση του σημερινού, πρώτου επίσημου, δρομολογίου τουστη γραμμή.

Η IONIAN GROUP υποδέχθηκε χθες τους κατοίκους της περιοχής εντός του «SPEEDRUNNER 3», όπου η Εταιρεία είχε προετοιμάσει δεξίωση και ξενάγηση στους χώρους του πλοίου.

Καπετάνιος του «SPEEDRUNNER 3» είναι ο κ. Θεόφιλος Πουλιόπουλος από την Καστοριά, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει, ως πλοίαρχος  στο παρελθόν, σε διασώσεις ναυαγών μεταναστών στο Αιγαίο.

Δ.Δ.-

theod
O πλοιοκτήτης Γιώργος Θεοδόσης χθες με τον τ. δήμαρχο Μανόλη Βαλέτα