Θ. Μιχαλάτος

Με την παραίτηση του αντιπροέδρου της Διαδημοτικής και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Νίκου Παπαδάτου, που αποκάλυψε χθες ο «Η», σε συνδυασμό με την διαλυμένη ΕΔΑΚΙ, αρχίζει πλέον …να ξηλώνεται το πουλόβερ της «ολιγαρχικής» Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου.

N. Παπαδάτος

Οπως είναι γνωστό, το οικοδόμημα της Δημοτικής Αρχής Αργοστολίου χτίστηκε με τις περιβόητες «5 μεταγραφές», εξασφαλίζοντας τον μαγικό αριθμό «14» για να έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και να περνάει χωρίς καμία αντίρρηση τις αποφάσεις της.

Η αρχή του ξηλώματος της επίπλαστης πλειοψηφίας του Θεόφιλου, επέρχεται ακόμη, γιατί, όπως έχουμε αναφέρει το προηγούμενο διάστημα, κάποιος φέρελπις που δεν είναι μάλιστα σύμβουλος, εμφανίζεται ως εν δυνάμει πρόεδρος της νέας ΚΕΔΗΚΕ με τις ευλογίες του Ολιγάρχη, αφήνοντας στην άκρη τον σημερινό, και, ύστερα γιατί η ΕΔΑΚΙ (υψηλόμισθος θύλακας των συνεργατών εκ μεταγραφής) είναι λίγο πριν την διάλυσή της. 

Και αυτό γιατί είναι δύσκολο να κρατηθούν οι αδρά αμειβόμενες θέσεις σ’ ένα Φορέα που δεν θα έχει λόγο ύπαρξης, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα στο νέο Περιφερειακό Φορέα (ΦΟΣΔΑ), εντός μάλιστα των επομένων ημερών, όπως διαδίδεται.