ΓΙΑ ΤΟ …«ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ» ΚΑΙ ΤΑ …ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ταραχή στην «ολιγαρχική» Δημοτική Αρχή!

  • Ο ολιγάρχης δήμαρχος Θεόφιλος σχεδιάζει να βάλει άρον-άρον στην αντιπροεδρία της Διαδημοτικής «άνεργο» και «απολυμένο» δημοτικό σύμβουλο και να καλύψει τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ με «εξωκοινοβουλευτικό φέρελπι», που εμφανίζεται ως νέος πρόεδρός της με τις ευλογίες του ολιγάρχη

ΤΑΡΑΧΗ έφερε στην «ολιγαρχική» Δημοτική Αρχή Αργοστολίου το προχθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Η» για το …«ξήλωμα του πουλόβερ» του δήμαρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου της Διαδημοτικής Νίκου Παπαδάτου, σε συνδυασμό με την επικείμενη διάλυση της ΕΔΑΚΙ.

Ο δήμαρχος Αργοστολίου -σε συμφωνία με στελέχη της «αυλής» του- αφού απέκλεισε τον «Η» από την άρον-άρον μεταφορά των τροφίμων στο Νέο Γηροκομείο για να μη φανούν τα «κενά» του νέου Κτιρίου και της λειτουργίας του, προσπαθεί τώρα να καλύψει και τα κενά που δημιουργούνται από το …«ξήλωμα του πουλόβερ».

Ετσι -σύμφωνα με πληροφορίες- ο «ολιγάρχης» σχεδιάζει:

Πρώτον, να καλύψει την έμμισθη θέση (500Ε) του παραιτηθέντος αντιπροέδρου της ΕΔΑΚΙ με κάποιον «άνεργο» και «απολυμένο» δ. σύμβουλο και

Δεύτερον, να καλύψει τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ με …«εξωκοινοβουλευτικό» σύμβουλο, ο οποίος περιφέρεται ως «φέρελπις» και εμφανίζεται ενίοτε ως εν δυνάμει πρόεδρος της νέας ΚΕΔΗΚΕ με τις ευλογίες του «ολιγάρχη»!

Ομως στην Διαδημοτική τα πράγματα περιπλέκονται καθώς η ΕΔΑΚΙ, με τη λειτουργία του νέου ΦΟΔΣΑ, δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει μόνο και μόνο για να μαζεύει τα σκουπίδια, δουλειά που μπορούν και μόνοι τους να το κάνουν οι Δήμοι. 

Πάντως ο ολιγάρχης δήμαρχος «θα σκίσει τα ιμάτια του» για να παραμείνει η ΕΔΑΚΙ και να αποτρέψει την αρχή του «ξηλώματος του πουλόβερ». 

Διότι: Διατηρώντας την ΕΔΑΚΙ διατηρούνται οι «τρεις αδρά» αμειβόμενες θέσεις (προέδρου, αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου) και οποίες μάλιστα θα πληρώνονται με τη συνεισφορά και των άλλων δύο Δήμων!

Με απλά λόγια, οι τρεις αμειβόμενοι της ΕΔΑΚΙ θα προέρχονται από τον ένα Δήμο (το Δήμο Αργοστολίου), αλλά θα πληρώνονται και από τους τρεις, για μια δουλειά που μπορούν να κάνουν οι Δήμοι και μόνοι τους, όπως η Ιθάκη! 

Σατανικό σχέδιο, αλλά το πλέον  σίγουρο είναι πως δεν είναι …κουτορνίθια οι Κατσιβέλης και Μονιάς!

Ο ολιγάρχης δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος
Ο χθεσινός «Η» με τη μεταφορά των τροφίμων του Γηροκομείου στη …ζούλα και τον αποκλεισμό του «Η».
Ο «Η» του Σαββάτου (26/9) με το …«ξήλωμα του πουλόβερ»