Θ. Μιχαλάτος

Συνεχίζει …να ξηλώνεται το πουλόβερ της ολιγαρχικής Δημοτικής Αρχής του δήμαρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος χθες «παρέλαβε» και την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της Παράταξής του Σταύρου Σπαθή από τη Διοίκηση της ΕΔΑΚΙ (πρώην Διαδημοτική)!

Ως γνωστόν ο Σταύρος Σπαθής είναι βασικό στέλεχος της Παράταξης Μιχαλάτου και προεδρεύει στο Επιμελητήριο και στη ΔΕΥΑ.

Σπ. Πεφάνης

Όπως είχε γράψει το περασμένο Σάββατο (3/10, αρ. φ. 7380) η στήλη «Ω, τι κόσμος μπαμπά!» του «Η» μετά την παραίτηση του Νίκου Παπαδάτου από την αντιπροεδρία της ΕΔΑΚΙ ο κ. Μιχαλάτος έπρεπε να τον αντικαταστήσει με τον πρώτο αναπληρωματικό Σταύρο Σπαθή. Όμως ο κ. Σπαθής δεν δέχθηκε τη θέση αυτή λόγω φόρτου εργασίας, αφήνοντας σύξυλο τον ολιγάρχη δήμαρχο!

To δημοσίευμα της στήλης «Ω, τι κόσμος μπαμπά»! (3/10) με τη πρόβλεψη-ντόμινο των παραιτήσεων

Τώρα και, σύμφωνα με τη διαδικασία, επόμενος αναπληρωματικός για τη θέση του αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της Διαδημοτικής είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Βαλλιανάτος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ολιγάρχης δήμαρχος γνωρίζοντας ότι ο κ. Βαλλιανάτος δεν θα δεχθεί λόγω της θέσεώς του, σχεδιάζει να καλέσει για την έμμισθη θέση (500Ε) του αντιπροέδρου της Διαδημοτικής τον πρόεδρο της διαλυμένης ΚΕΔΗΚΕ Σπύρο Πεφάνη.