«Eχουνε μπερδέψει τα μπούτια τους» Θεόφιλος και ΣΙΑ στην ΕΔΑΚΙ μέσα στον πανικό που τους έχει κυριεύσει με τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του «Η»!

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση με όσα πρωτοφανή συμβαίνουν και θα καταλάβετε το γιατί στη συνέχεια!

Εν αρχή ην ο Θεόφιλος και μετά …«η ΣΙΑ», όλοι δηλαδή οι υπόλοιποι που υπακούν στις εντολές – διαταγές του. 

Ένας διαφωνούσε (ο Νίκος Παπαδάτος) και την έκανε και όλοι περιμένουν τον …Πεφάνη στη θέση του. Εκτός και…

Οι άλλοι κάθονται, και όπως αναλυτικά έχουμε με στοιχεία γράψει (τα οποία και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ), όλο και κάτι «τσιμπολογάνε».

Άλλος κανά δυό κατοσταρικάκια από τις συνεδριάσεις και άλλος τα παχυλά μιστά (πούλεγε και η Σαπφώ Νοταρά η αξέχαστη). 

Κάποιοι απολαμβάνουν και το …«ξέπλυμα των χρημάτων» όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος ο Θεόφιλος ότι γίνεται στην ΕΔΑΚΙ με τις οικογενειακές απευθείας αναθέσεις ακόμα και στους ίδιους.

Όλοι τους που ανήκουν στη «σία» της ΕΔΑΚΙ έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν το Θεόφιλο τώρα που έχουν την επιχείρηση στα χέρια τους.

Ιδού λοιπόν «τα επιτεύγματα» τους και ιδού γιατί είπαμε ότι «έχουνε μπερδέψει τα μπούτια τους», υπό το βάρος των αλλεπάλληλων αποκαλύψεων του «Η» 

1. Στις 8 Οκτωβρίου με το πρωτοσέλιδο του «Η» και με τον τίτλο «Θεόφιλε. Πολύ …τσίκνα στην υπόθεση του ΧΥΤΥ» αποκαλύπτεται ότι η ανάθεση γεύματος 45 ατόμων για 9 ημέρες κατά την κατάσβεση της πυρκαιάς στο ΧΥΤΥ έναντι 5.960 ευρώ έγινε σε επιχείρηση που ανήκει …στα αδέλφια κορυφαίου στελέχους της ΕΔΑΚΙ και μάλιστα αυτός που υπογράφει τη σύμβαση ως εκπρόσωπος της επιχείρησης (αδελφός του στελέχους της ΕΔΑΚΙ) είναι …πρόεδρος σε κοινότητα του Δήμου, οπότε και μπαίνει εκτός όλων των άλλων και ζήτημα …νομιμότητας της ανάθεσης! 

Θ. Μιχαλάτος

Η υπογραφείσα σύμβαση την ίδια ημέρα της υπογραφής της δημοσιεύεται και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 6 Οκτωβρίου με ΑΔΑ: ΩΦ2ΜΟΚΠΧ-Η07 (κι έχει σημασία η ΑΔΑ…).

2. Τα στοιχεία ΑΔΕΙΑΣΕΙΣΤΑ, οπότε και αρχίζει …ο πανικός στο Θεόφιλο και «ΣΙΑ» για το πώς θα μπαλώσουνε τα πράγματα, όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια των γεγονότων.

Την περασμένη Τρίτη 13 Οκτωβρίου πάλι σε πρωτοσέλιδο του «Η» αποκαλύπτεται ότι «2 Σπύροι Ματιάτοι ζητάνε εξηγήσεις από το φύλακα του ΧΥΤΥ με τη …σφίγγα»!

Ο «Η» με τους 2 Σπύρους Ματιάτους!

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί αποκαλύπτεται ότι με …φοβερά αντανακλαστικά 25 ημέρες μετά την πυρκαγιά και αφού είχε συζητηθεί ο θέμα στα Δημοτικά Συμβούλια πρώτα και σχεδόν αμέσως (στις 11/9) του Ληξουρίου και με «το πάσο τους» σε αυτό του Αργοστολίου στις 23/9, με την 110/2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΔΑΚΙ στις 30/9 καλείται ο φύλακας του ΧΥΤΥ «να ενημερώσει εγγράφως τι ακριβώς συνέβη στις 05-09 2020 με την πυρκαγιά στο ΧΥΤΥ και γιατί απουσίασε χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία»! Και αυτό έγινε μάλιστα κατόπιν αιτήματος των δύο Ματιατέων (και …Σπύροι και οι δύο) στο συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ. Ο ένας εξωκοινοβουλευτικός και διαχρονικός υποψήφιος του Θεόφιλου από τη Λειβαθώ και ο άλλος αντιδήμαρχος Ομαλών, πρώην αντιδήμαρχος του Γνήσιου!

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΘΕΟΦΙΛΟ …«ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ» ΤΗΣ ΕΔΑΚΙ: 

Α. Η παραπάνω απόφαση του Δ.Σ. δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ 8 ημέρες μετά τη λήψη της στις 8 Οκτωβρίου και αφού έχει κυκλοφορήσει από το προηγούμενο βράδυ ο «Η» στις 14:27:31 με ΑΔΑ ….την ίδια με την οποία είχε δημοσιευτεί η σύμβαση για τα γεύματα στον αδελφό του στελέχους της ΕΔΑΚΙ και πρόεδρο Κοινότητας δηλαδή ΑΔΑ: ΩΦ2ΜΟΚΠΧ-Η07!!!

Μετά από …3 μόλις λεπτά στις 14:30:44 ξαναδημοσιεύεται η ίδια απόφαση χωρίς καμία διαφορά με την προηγούμενη.

Ταυτόχρονα όπως είναι ο νόμος ορίζει …ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ με υδατογράφημα που αναφέρει «ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ–ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΟ»!!!

Και που στην πράξη σημαίνει ότι η σύμβαση για τα γεύματα από τα αδέλφια δεν ισχύει!!!

Β. Και σαν να μην φτάνανε οι τρεις προηγούμενες αναρτήσεις και «το χέρι» που βάλανε σε επίσημα έγγραφα, μετά από …6 ημέρες από την ακύρωση της σύμβασης των γευμάτων στα αδέλφια και την δημοσίευση με ην ίδια ΑΔΑ τις αποφάσεις με το αίτημα των Ματιατέων, προχθές 14 Οκτωβρίου γίνεται …τέταρτη ανάρτηση με την οποία φαίνεται πως ο Σπύρος ο Ματιάτος ο εξ Ομαλών προερχόμενος (ο και Κροταλίας κατά κόσμον) τα έστησε όταν είδε στον «Η» να ζητάει τα ετεροχρονισμένα ρέστα από το φύλακα, οπότε και αλλάζουν την απόφαση …ακυρώνοντας την προηγούμενη απόφαση!!!

Επιστρατεύεται ο εκ Σάμης σύμβουλος και γνωστός πιστός και διαχρονικός συνεργάτης του Θεόφιλου Γιώργος Καβαλλιεράτος ο οποίος φέρεται να ρωτάει στη νέα βερσιόν της απόφασης (με την ίδια ΑΔΑ): «Δεν όφειλε ο φύλακας την ώρα που έφυγε από το ΧΥΤΥ να ενημερώσει την υπηρεσία;» και ο έτερος Σπύρος Ματιάτος εκ Λειβαθούς να ρωτάει «τι ώρες είναι ο φύλακας στο χώρο του ΧΥΤΥ; Δεν υπάρχει πρόβλεψη για δεύτερο φύλακα;»!!!

Και με λίγα λόγια:

Θεόφιλος και «ΣΙΑ» …«καθάρισαν» με το ηθικό μέρος της σύμβαση της ανάθεσης των γευμάτων στην εταιρία των αδελφών του στελέχους της ΕΔΑΚΙ (άγνωστο βέβαια με τι τρόπο θα πληρωθούν τα γεύματα…) και τη νομιμότητα της υπογραφής της από τον αδελφό και πρόεδρο κοινότητας, στο «πλυντήριο της ΕΔΑΚΙ» που είχε επικαλεστεί πριν τρία χρόνια ο Θεόφιλος!

Και με το ίδιο «πλυντήριο» «καθάρισε» και ο κατά κόσμον Κροταλίας με την εμπλοκή του ονόματός του στο αφήγημα του Θεόφιλου περί της αδικαιολόγητης απουσίας του φύλακα, την άτιμη σφίγγα που τον τσίμπησε και τον εμπρηστή που καιροφυλακτούσε για να μπήξει τη φωτιά!

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτοί οι άνθρωποι βγήκανε για να «ξεβρωμίσουνε» το Δήμο!!!

Ο «Η» της 8ης/10/2020 (αρ. φ. 7.383) με την …τσίκνα από τα σουβλάκια του ΧΥΤΥ