Ενα πολύ επικίνδυνο σημείο, για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, υπάρχει στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπου είναι και το άγαλμα του Παναγή Βαλλιάνου.

Πρόκειται για έναν τοίχο, που τον βλέπετε στις φωτογραφίες, ο οποίος φέρει και πινακίδα που γράφει: «ΤΟΙΧΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ», και μάλιστα αυτά τα αναφέρει και στα αγγλικά!

Ακόμη και να μην είχε συμβεί το μοιραίο στη Σάμο με τον πρόσφατο σεισμό, όπου ο τοίχος από ένα ετοιμόρροπο σπίτι καταπλάκωσε και σκότωσε τα δύο παιδιά, τον Αρη και την Κλαίρη, ο Δήμος Αργοστολίου και η Πολεοδομία, έπρεπε ήδη να έχουν πάρει μέτρα στο σημείο αυτό για τους ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, αλλά και για τα αυτοκίνητα κι όχι να μας «προειδοποιεί» η πινακίδα ότι …περνάμε ή παρκάρουμε με δική μας ευθύνη!

Γιατί πέραν από τα μέτρα που πρέπει να λάβετε κύριε δήμαρχε, υπάρχουν και οι ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, που ίσως δεν δουν την πινακίδα…

Λοιπόν λάβετε τα μέτρα σας ως Δημοτική Αρχή πριν είναι αργά, αφήστε τα φληναφήματα περί …ωραίας καθημερινότητας που μας φέρατε και κοιτάξτε στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, μην έχουμε καμιά …μαύρη Παρασκευή…

ΣΗΜ.: Αλήθεια, την πινακίδα αυτή, ποιος την έχει κολλήσει στον ετοιμόρροπο τοίχο; Είναι νόμιμο όλο αυτό;