«Δήμος …υπό κατάρρευση…»

Τι είναι πάλι το προχθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» για τον τοίχο στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής στο Αργοστόλι απέναντι από την προτομή του Παναγή Βαλλιάνου και τώρα όλοι τους ψάχνουν …που είναι αυτή η Πλατεία…

Ζούμε στην εποχή της ατομικής ευθύνης, όπως μας προτρέπει για την προστασία από τον κορονοϊό η Κυβέρνηση και υιοθετούν οι τοπικοί μας γαλάζιοι παράγοντες.

Αυτή λοιπόν η λογική της ατομικής ευθύνης πάει σιγά-σιγά να περάσει σε όλα!

Ακόμα και για τον ετοιμόρροπο τοίχο στην καρδιά του Αργοστολίου, με δεκάδες αυτοκίνητα και ανθρώπους να περνάνε καθημερινά από κάτω του! 

«ΤΟΙΧΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ»!

Όχι δεν ευθύνεται ο Δήμος, η πολεοδομία και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος ο οποίος μετά την πρόσφατη ανανέωση της θητείας των αντιδημάρχων του …κράτησε για τον εαυτό του την αρμοδιότητα της Πολεοδομίας! 

Όχι δεν ευθύνεται ο ιδιοκτήτης που, μάλλον αυθαίρετα, μεταθέτει την ευθύνη στους πολίτες!

Άλλο ένα δείγμα ότι όλα στο Αργοστόλι και γενικά στο Δήμο κινούνται στα πλαίσια της …βιτρίνας! Αυτοδιαφημίζονται από τα μέσα της ολιγαρχίας, ιδιόκτητα και φιλικά, πως όλα πάνε ρολόι, αλλά η πραγματικότητα είναι αμείλικτη!

Όλα υπό εγκατάλειψη! 

Η πινακίδα που πρέπει να μπει στον υπό κατάρρευση τοίχο και σε πολλά άλλα σημεία του Δήμου, θα πρέπει να γράφει: «ΔΗΜΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ»!!! 

…Σανίδα, που τους χρειάζεται!

Και αν θέλετε άλλη μία επιβεβαίωση για το προηγούμενο δείτε το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η».

«Σάπιες σανίδες και τρύπες στα γεφυράκια και όχι μόνον. «ΠΑΓΙΔΕΣ» ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΒΟΥ».

Το σχόλιο κόλαφος για το δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και τους συνεργάτες του:

«Ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι παρατρεχάμενοί του που δεν παύουν να διαφημίζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι αγωνίζονται για την …καθημερινότητα του πολίτη πρέπει να συντρέξουν προς απάλειψη αυτών των «παγίδων», που υπάρχουν και στο διάδρομο, πριν έχουμε σοβαρά απρόοπτα…».

Θ. Μιχαλάτος

Μέχρι στιγμής είναι ΤΥΧΕΡΟΙ και το λέμε με κεφαλαία γιατί …ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ο Θεόφιλος και οι παρατρεχάμενοί του που δεν έχει συμβεί ΚΑΙ στον Κούταβο κάποιο σοβαρό ατύχημα!

Τέλος η ανοχή!

14 μήνες είναι στα πράγματα και το μόνο που έχει αναδειχθεί είναι η ανικανότητά τους για τα στοιχειώδη και οι μαλαγανιές του …μαλαγάνα δημάρχου για να κυβερνάει!

Το μόνο που μένει για τις παγίδες του εγκαταλειμμένου Κουτάβου στα σάπια γεφυράκια και στο βομβαρδισμένο τοπίο μετά τον ΙΑΝΟ, αλλά και όπου αλλού είναι η ίδια πινακίδα: «ΔΗΜΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ»!!!