Τράπεζα Πειραιώς στην Ιθάκη: Κάζο για Καππάτο – στραπάτσο για Μητσοτάκη!

Οταν του λέμε να κουλάρει και να σταματήσει να το παίζει εκπρόσωπος της Κυβέρνησης δεν ακούει. Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης είσαι βρε Παναγάκη μου, όχι ο Πέτσας! Που να ακούσει; Έτσι μέσα σε μια μέρα έφαγε δύο στρατσιές. Πρώτα με το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ιθάκη που σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκών μέσων η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς κατέληξε στην απόφαση να κλείσει 53 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της. Ανάμεσα σε αυτά και της Ιθάκης!

Το κάζο για τον Καππάτο και το στραπάτσο προσωπικά για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι 2 Νοεμβρίου με δελτίο Τύπου που έβγαλε …ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό « για το ενδιαφέρον που επέδειξε ώστε το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ιθάκη παραμένει σε λειτουργία»!!!

Στις 4 του μήνα από τούτη τη στήλη με χιούμορ αναδειξαμε το θέμα και την έπαρση του βουλευτή να εμπλέξει τέτοιες ώρες με τόσα προβλήματα τον …Πρωθυπουργό!

Μάλιστα η αναφορά στον Τρυπητήρη (παλιό βουλευτή Δενδρινό) έκανε τράκες!

Υ.Γ. Μακάρι για την Ιθάκη να κάνει πίσω έστω και τώρα η Διοίκηση της Τράπεζας και να μείνει …η πλάκα και η κριτική μας!

Κόκορος και οι εξαγγελίες για την πεζογέφυρα του Καραβόμυλου!

Και το δεύτερο κάζο ήλθε με την πεζογέφυρα του Καραβόμυλου που πάει να ξεπεράσει τη φήμη του …γεφυριού της Άρτας! Πέντε του περασμένου Αυγούστου με ένα ακόμη δελτίο Τύπου ο βουλευτής θριαμβευτικά ανακοινώνει «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι όλες οι διαδικασίες για την ανακατασκευή της πεζογέφυρας Σάμης – Καραβόμυλου ολοκληρώθηκαν. Την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπέγραψε τη σχετική απόφαση, αφού το έργο θα εκτελεστεί από τη ΜΟΜΚΑ (Μονάδα Μελετών και Κατασκευών του Μηχανικού Στρατού Ξηράς)».

Τελικά και πάλι… κόκορος! Η γέφυρα δεν θα φτιαχτεί από το στρατό!

Ο λόγος είναι πως για κάποιους τεχνικούς λόγους ο στρατός δεν θα φτιάξει τη γέφυρα!

Και θα φτιαχτεί λέει από τον ίδιο το Δήμο Σάμης!

Τώρα το ποιος και γιατί ευθύνεται για το νέο κάζο μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει πως γι’ άλλη μία φορά βρίσκεται χοντρά εκτεθειμένος ο βουλευτής και η κυβέρνηση …των αρίστων!

Το συμπέρασμα από τα δύο απανωτά στραπάτσα Καππάτου – Κυβέρνησης; Κάποια στιγμή θα πλήρωναν τη σπουδή του βουλευτή (προφανώς με τις ευλογίες των αρμοδίων κάθε φορά υπουργών ακόμη και του Μητσοτάκη) με «ψήλου πήδημα» να βγάζει δελτία τύπου και ευχαριστήρια στον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς συνοδευόμενα με τις αντίστοιχες φωτογραφίες, για το δήθεν ενδιαφέρον τους, με μια νοοτροπία που παραπέμπει σε αλήστου μνήμης εποχές και βουλευτές!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ