«Αλλιώς θα πρέπει να παραιτηθεί»… από το «περιβάλλον» Θεόφιλου!

Και ξαφνικά το σκάνδαλο με τις μάσκες χοντραίνει και μάλιστα από το περιβάλλον του δημάρχου, δηλαδή ο …«Γάιδαρος»!

Ο «Η» δεν έφθασε στο σημείο να ζητήσει την παραίτηση του Θεόφιλου!

Όχι γιατί δεν πιστεύουμε ότι ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού πρέπει να παραδίδει τη λαϊκή εντολή με την παραίτησή του όταν αποδεδειγμένα με την υπογραφή του έχει δημιουργήσει σκάνδαλο με οικονομική ζημία του Δήμου, αλλά γιατί δεν θέλαμε να τραβήξουμε την υπόθεση στα άκρα!

Όμως την παραίτηση του Θεόφιλου την ζητάει το «περιβάλλον» του (το πολιτικό εννοείται) δημιουργώντας νέα δεδομένα στην υπόθεση!

Λέει ευθέως το «περιβάλλον» Θεόφιλου αυτό που χθες ο «Η» έγραψε:

«Πρέπει να δημοσιοποιήσει μία οικονομική προσφορά της εταιρείας κατασκευής που να καλύπτει και να αναφέρεται στον μήνα Σεπτέμβριο 2020»!!!

Και μάλιστα το πάει παραπέρα το «περιβάλλον»:

«Μην σκεφτούν να εμφανίσουν κανένα χαρτί με σημερινή ημερομηνία για την «πυρόσβεση» και συγκάλυψη του ζητήματος.

Προσφορά έγγραφη, του Σεπτέμβρη»!!!

Για να καταλήξει στη βόμβα:

«Τα πράγματα είναι απλά αλλά και κρίσιμα:

Ο Δήμαρχος οφείλει να δημοσιοποιήσει την προσφορά που λέει πως ζήτησε από την εταιρεία. Τότε θα είναι ένας δικαιωμένος άνθρωπος.

Τότε θα βρισκόμαστε μπροστά σε μια δημοσιογραφική αθλιότητα.

Αλλιώς θα πρέπει να παραιτηθεί.

Δεν θα έχει, δεν θα μας έχει πει αλήθεια»!!!

Θεόφιλε …ή δίνεις το χαρτί στη δημοσιότητα ή παραιτήσαι! 

Χωρίς πολλές κουβέντες:

«Χαρτί μιλήσει, χωριάτης πάψει», λέει η παροιμία και πάει γάντι στο σκάνδαλο με τις μάσκες.

Υπάρχει τέτοιο χαρτί; Αν υπάρχει δώστο Θεόφιλε στη δημοσιότητα και καθάρισες.

Αν όχι …την έβαψες!

Οι δικοί σου, οι άνθρωποι σου, το «περιβάλλον» σου, ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ!

Πρόσεξε! Δεν το ζητάνε «ορισμένα ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται το Δήμο», ούτε και «ορισμένοι νεοφερμένοι δημοσιολογούντες»! 

Το ζητάνε αυτοί που σε έβγαλαν δήμαρχο!

Αυτοί που σε στηρίζουν!

Αυτοί που έχουν στενές συγγενικές σχέσεις με συνεργάτες σου που ασκούν εξουσία!

Δεν έχεις περιθώρια λοιπόν Θεόφιλε …όποιοι και να είναι οι στόχοι αυτών που χοντραίνουν την υπόθεση.

Ή δίνεις το χαρτί στη δημοσιότητα ή παραιτήσε!

Υ.Γ. Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης πάντως είναι σαφής όπως έγραψε ο Νοδάρος: «Δεν έχει καταγραφεί ποτέ και πουθενά …καμία αίτηση για προσφορά ή διαδικασία αγοραπωλησίας μασκών με τον δήμο Αργοστολίου».

Επιβεβαιωμένα λέει ψέματα ο Θεόφιλος για τις μάσκες!

«Τα’ κανες χειρότερα Θεόφιλε». το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» και με λίγες λέξεις αποδίδεται η πραγματικότητα! 

Μια πραγματικότητα που επιβεβαιώθηκε πρώτα από τη χθεσινή απάντηση του αποκαλυπτικού δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου με νέα στοιχεία, ο οποίος έφερε στο πανελλήνιο το σκάνδαλο με τις μάσκες μέσα από την εφημερίδα Documento και μετά ήλθε η επιβεβαίωση από τη «ναυαρχίδα« του Ολιγάρχη!

Κόλαφος λοιπόν για τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου με τις μάσκες δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο η απάντηση του Νοδάρου: 

«Δυστυχώς για τον κ. Μιχαλάτο η απάντηση που λάβαμε από την συγκεκριμένη εταιρεία , όταν εκθέσαμε τους σημερινούς ισχυρισμούς του ήταν ότι στο λογιστήριό της δεν έχει καταγραφεί ποτέ και πουθενά …καμία αίτηση για προσφορά η διαδικασία αγοραπωλησίας μασκών με τον δήμο Αργοστολίου.

Εξ άλλου – όπως αναφέρθηκε – η διαδικασία των ΟΤΑ που ζητούν προσφορές για τις μάσκες λόγω της πανδημίας του covid 19 γίνεται πάντα εγγράφως».

Να λοιπόν γιατί δεν έκανε το αυτονόητο ο Θεόφιλος όπως χθες επεσήμανε ο «Η» και «δεν δίνει αποδεικτικά στοιχεία της προσφοράς που ισχυρίζεται ότι του έδωσε η εταιρεία για 0,40 λεπτά τη μάσκα»!!!

Να γιατί «δεν δίνει το μέιλ, το φαξ ή οτιδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο των όσων ισχυρίζεται»!!!

Γιατί όπως απαντούν από την εταιρεία (Πλαστικά Θράκης) «Καμία αίτηση για προσφορά η διαδικασία αγοραπωλησίας μασκών με τον δήμο Αργοστολίου»!!!

Ή για να το πούμε με μια λέξη …ΨΕΥΤΗΣ ο κύριος δήμαρχος!

«Πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» και μιλάει για …«δήθεν σκάνδαλο»!

Κι ενώ πιάστηκε «με τη γίδα στην πλάτη» ο Θεόφιλος πάει να την βγει και από πάνω και όπως σημειώνει στην απάντησή του και ο Νοδάρος «ζητάει και τα ρέστα, εκτίθεται διπλά»! 

Αγόρασε …350% ακριβότερα ζημιώνοντας το Δήμο… 13.125 ευρώ κι έχει το θράσος μέσα από τη «ναυαρχίδα« της Ολιγαρχίας του να μιλάει για …«δήθεν σκάνδαλο» και να ενοχοποιεί …«ορισμένα ΜΜΕ (που) αντιπολιτεύονται το Δήμο» ανάμεσα στα οποία ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟ, ο οποίος γι’ άλλη μία φορά και για άλλη μία εξουσία κάνει το καθήκον του!!!

Η κατά Θεόφιλο έννοια της αλήθειας…

Χθες πρωί – πρωί και μάλιστα όπως δεν μας έχει συνηθίσει ο Θεόφιλος, κάνει «ανάρτηση με νόημα» (όπως σπεύδει ασθμαίνοντας να τη δημοσιοποιήσει η «ναυαρχίδα») μέσω facebook και να μας πει το αυτονόητο: «ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!».

Εμ αυτό λέμε όλοι, ακόμα και το «περιβάλλον» του κι αυτός.. σφυρίζει κλέφτικα και περί άλλων τυρβάζει από τις 22 του Νοέμβρη!

Εκτός, εκτός …και κάτι άλλο συμβαίνει!

Συνειδητά, δηλαδή, στην ετεροχρονισμένη ανακοίνωσή του να έκρυψε τα ντοκουμέντα, για να κάνει ντόρο «η αλήθεια» που θα μας ξεφουρνίσει …εκ των υστέρων!

Και με άλλα λόγια νάναι …στημένο το παιγνίδι!

Το ξεκαθαρίζουμε απερίφραστα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: Δεν πιστεύουμε αυτό το σενάριο, αλλά το μεταφέρουμε δίχως να το υιοθετούμε γιατί κυκλοφορεί…

Υπάρχει δικαιολογημένη προκατάληψη για το πώς εννοεί την αλήθεια ο Θεόφιλος. Χαρακτηριστική περίπτωση η υπόθεση της παράνομης ανάθεσης της λειτουργίας του Πλατύ Γιαλού σε τοπική σύμβουλο του Μιχαλάτου στην αρχή του καλοκαιριού και του κουκουλώματος της υπόθεσης με μια παραίτηση που εμφανίστηκε ετροχρονισμένα!

Εν ολίγοις: Πράγματι η αλήθεια είναι ανίκητη όπως λέει ο Θεόφιλος, όμως είναι και αντικειμενική και όχι …υποκειμενική, όπως έχει αποδείξει ότι την εννοεί!

Έτσι λοιπόν ακόμη και να εμφανιστεί «Προσφορά έγγραφη, του Σεπτέμβρη», όπως απαιτεί το «περιβάλλον», θα είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ τώρα που έχει «ξελαμπαδιάσει» η υπόθεση!

Και θα είναι αναξιόπιστη, γιατί θα έπρεπε η προσφορά να δοθεί στη δημοσιότητα όταν έσκασε η υπόθεση στην Κεφαλονιά στις 22 του Νοέμβρη, άντε όταν έγινε πανελλήνιο θέμα στις 29 του Νοέμβρη, έστω και την περασμένη Τρίτη που έβγαλε την επίσημη ανακοίνωσή του ο δήμαρχος! Και όχι …όποτε γουστάρει ο Θεόφιλος!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ