9.000 λίτρα πετρέλαιο και αθλητικό υλικό

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιώναπό Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης, των προπονητών και των γονέων τους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(ΕΑΚΚ)εκδήλωση για τη στήριξη του Αθλητισμού από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ παραδόθηκε προπληρωμένη ΕΚΟ Κάρταμε 9.000 λίτραπετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών του Κλειστού Γυμναστηρίου Κέρκυρας. Επίσης,  περισσότερες από 35 μπάλες μπάσκετ και 490 εμφανίσεις διανεμήθηκαν στους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών που προπονούνται στο Αθλητικό Κέντρο.

Στην σημερινή εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτοςκαι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Γιάννης Μακαντάνης, ενώ την ΕΛΠΕ εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων κ. Γιάννης Κορωναίος, ο Διευθυντής Marketing Εμπορίας κ.Σωτήρης Αναστασιάδης και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων κ.Γιώργος Καλαφατάκης.

Κατά τη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου κ. Γιάννης Κορωναίοςδήλωσε: «Ο Όμιλος ΕΛΠΕυλοποιεί ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων ΕΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε ανάλογη εκδήλωση χορηγήσαμε πετρέλαιο θέρμανσης σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας, πριν από έναν χρόνο σε σχολεία της Δωδεκανήσου, ενώ το πλήρες πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνηςτου Ομίλου ΕΛΠΕγια την Περιφέρεια Ιονίων Νήσωνανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κεφαλλονιά.  Σε ότι αφορά την Κέρκυρα επαναλαμβάνουμε τη δέσμευση μας να συμβάλουμε στην παρουσία της εξαιρετικής Φιλαρμονικής “Καποδίστριας” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών». 

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Marketing-Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδηςεπεσήμανε ότι «η ΕΚΟ εδώ και χρόνια στηρίζει το ελληνικό μπάσκετ όχι μόνο με τη χορήγηση αθλητικού υλικού, όπως εδώ στην Κέρκυρα, αλλά με πολλαπλές δράσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε υποστηρικτές όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ, ενώ στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη θα είμαστε για άλλη μια χρονιά  ο Μέγας Χορηγός του ΕΚΟ ALLSTARGAMEμε την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών μπάσκετ που αγωνίζονται στη χώρα μας.»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνες επίδειξης μεταξύ των Αθλητικών Σωματείων, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΑΙΑΚΑΣ και Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Το Πρόγραμμα ΕΚΕπου υλοποιεί ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑτην τελευταία δεκαετία περιλαμβάνει πλήθος δράσεων προς όφελος της κοινωνίας, με βασικούς άξονεςτη νέα γενιά, τις ευπαθείς ομάδες, τις βιώσιμες πόλεις και κοινωνίες,τονπολιτισμό και τον αθλητισμό. Στο επίκεντρο των δράσεων για τον Αθλητισμό, βρίσκεται η διαπαιδαγώγηση των νέων, αλλά και η έμπνευση της ευρύτερης κοινωνίας, μέσα από τις διαχρονικές αξίες που πρεσβεύουν τα ιδεώδη του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

O Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος (αριστερά) παραδίδει την προπληρωμένη ΕΚΟ Κάρτα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) κ. Γιάννη Μακαντάνη, παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρου Γαλιατσάτου (στο μέσον της εικόνας).
Από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Κώστας Τόμπρος, ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιώργος Καλαφατάκης, ο Διευθυντής Marketing Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και δεξιά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ κ. Γιάννης Μακαντάνης.
Στιγμιότυπο από αγώνα επίδειξης μικρών αθλητών των Ακαδημιών που προπονούνται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.