Δυστυχώς έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 72χρονος Τιμόθεος Βουτσινάς από τα Φάρσα, μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο.
Μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, επιχειρήθηκε μεταφορά του στο Αεροδρόμιο για αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, πλην όμως στη διαδρομή προς το Αεροδρόμιο εξέπνευσε.
Στο χθεσινό ρεπορτάζ του “Η” ανέφερε τα εξής για το μοιραίο περιστατικό:
Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει από χθες ο 72χρονος Τιμόθεος Βουτσινάς από τα Φάρσα, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.
Συγκεκριμένα, χθες τα χαράματα, τον 72χρονο παρέσυρε διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο έξω από τα Φάρσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος ήταν πεζός και ο 70χρονος οδηγός του ΙΧ από τα Ζόλα με προορισμό το Αργοστόλι, δεν τον είδε, και το ΙΧ έπεσε με σφοδρότητα πάνω στον διερχόμενο.
Αμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν από χθες το πρωϊ τη δική τους μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 72χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι και πολλαπλά αιματώματα.
Μέχρι αργά χθες το βράδι η Διοίκηση του Νοσοκομείου ήταν σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας για να βρεθεί Μονάδα Εντατικής προκειμένου να γίνει η αεροδιακομιδή του 72χρονου.
Τελικά λίγο πριν την εκτύπωση του “Η” βρέθηκε ΜΕΘ σε Νοσοκομείο των Αθηνών, αλλά δεν ήταξ κανένα πτητικό μέσο διαθέσιμο, πριν από σήμερα τα ξημερώματα.
Οι γιατροί στο Νοσοκομείο έχουν σταθεροποιήσει την κατάσταση του τραυματία και βρίσκονται σε αναμονή μέχρι να έρθει αεροπλάνο για την αερομεταφορά του στην Αθήνα.
Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά η Τροχαία Αργοστολίου.