Με ψήφους 9 έναντι 7 οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης Αραβαντινού και Ρουχωτά έφεραν τα πάνω κάτω στο Δήμο Ληξουρίου και για πρώτη φορά στην ιστορία (ίσως και στην Ελλάδα) το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε το Τεχνικό Πρόγραμμα όχι της παράταξης του Δημάρχου Γ. Κατσιβέλη αλλά της αντιπολίτευσης!

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η ακύρωση της πρώτης απόφασης του ΔΣ Ληξουρίου από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Παπαθεοδώρου στις 12 Φεβρουαρίου επειδή «δεν ελήφθη με την προβλεπόμενη διαδικασία, αλλά ενέκρινε ως μοναδική πρόταση αυτή της Εκτελεστικής Επιτροπής Δ. Ληξουρίου (αριθ. 5/2020 απόφασης), θα πρέπει να ακυρωθεί και να αναπεμφθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ψηφίσει μεταξύ των δύο αυτών προτάσεων, με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα αυτών».

Πράγματι σήμερα 16/2 συνεδρίασε το ΔΣ Ληξουρίου και με ψήφους 9 έναντι 7 ενέκρινε την πρόταση της παράταξης «ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» (Ρουχωτάς).

Για την ιστορία, οι 9 ψήφοι ήταν των Ρουχωτά, Βεντούρα, Λουκέρη Βαγγέλη, Λουκέρη Ελένη,  Αραβαντινού – Ζαφείρη, Αραβαντινού, Γαλάτη, Μοσχόπουλου, Μαρούλη και οι 7 ψήφοι ήταν των Βολτέρα, Γαλάτη,  Ντιουάνι, Καμινάρη, Μαρκέτου, Μοσχονά και Πρεντάνου.

Πλέον ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης θα υλοποιήσει το 2021 το πρόγραμμα …της αντιπολίτευσης!