Την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο 23χρονος γιός του Κυριάκος αυτοκτόνησε πέφτοντας με το ΙΧ του σε γκρεμό στον Κόκκινο Βράχο (έξω από τα Φάρσα), έκανε χθες μετά την κηδεία του στο Κοιμητήριο Ληξουρίου, ο πατέρας τουΓεράσιμος Ευγαγελάτος.

Ο 23χρονος ήταν στρατιώτης και επέστρεψε στην Κεφαλονιά με άδεια, να δει την οικογένειά του, που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στο Ξι.

Ο χαροκαμένος πατέρας, συντετριμένος από τον πόνο, ανέφερε ότι ο Κυριάκος έθεσε τέλος στη ζωή του, γιατί ήταν πολύ φορτισμένος, από την έντονη ψυχολογική πίεση που του ασκήθηκε στο Στρατό.

Η τραγωδία γράφτηκε το Σάββατο το μεσημέρι στον Κόκκινο Βράχο, στο δρόμο Αργοστολίου-Φισκάρδου, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 23χρονος στρατιώτης από το Ξι Ληξουρίου, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ ο στρατιώτης ανασύρθηκε νεκρός.

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε με γερανό των Ιχθυοτροφείων. Στο ίδια περιοχή έχουν γίνει και άλλα δυστυχήματα κατά το παρελθόν.

Χθες, η κοινωνία του Ληξουρίου είπε το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Κυριάκο, μέσα σε αβάσταχτο πόνο.

Απαρηγόρητοι η μητέρα του, ο πατέρας του, ο αδελφός του, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο “Η” στέλνει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια.