⦿ Εδώ που τα λέμε, άλλο η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΚΡΙΑ, κι΄ άλλο η …στριμωγμένη μέσα στο internet και στα μέτρα.

⦿ Πάντως, έστω κι΄ έτσι, εμείς, ως αποκαλυπτική εφημερίδα, θα σας πούμε τι θα ντυθούν αύριο οι πολιτικοί μας!

⦿ Αίφνης μάθαμε ότι ο βουλευτής Παναγής Καππάτος θα ντυθεί Σκηνοκράτωρ, καθώς θα ενισχύσει την παρουσία του στη σκηνή του έξω από το Υπουργείο Υγείας, για να φέρει πίσω και εν λειτουργία τη ΜΕΘ μας ο Κικίλιας.

⦿ Η περιφερειάρχισσά μας, η Ρόδη, θα ντυθεί …με αρχαίες στολές, μισή Κερκυραία και μισή Ζακυνθινιά, καθώς βάζει σε προτεραιότητα τα δύο «νησιά της», αφήνοντας …στην τύχη τους τα άλλα πέντε!

⦿ Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός θα ντυθεί …Χαρδαλιάς, για να ενισχύσει τη διαφήμιση που κάνει, ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι φίλος του, καθώς είχανε κάμει μαζί φαντάροι!

⦿ Ο έτερος αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής θα ντυθεί …αμπελουργός Αλεπουνιάς Tρουγιαννάτων.

⦿ Ο Θεόφιλος, όπως είδαμε, έχει ντυθεί από χθες …Ραδιο-πειρατής(και τον βλέπετε σε αποκλειστική φωτό), ο Σαμούρης θα πετάξει τη στολή του Σερίφη και θα ντυθεί …«γιδοπροστάτης», επειδή μας προστατεύει από τα αδέσποτα ζώα, ενώ ο Τσιλιμιδός θα ντυθεί «αντ’ αυτού» δηλαδή …Θεόφιλος!

⦿ Επίσης, ο Μινέτος θα ντυθεί μπροστάρης, καθώς θέλει να δείξει ότι αυτός είναι το Νο2 και πάει για Νο1!

⦿ Στο Ληξούρι ο δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης θα ντυθεί …αντιΦΟΔΣΑρχης Κεφαλονιάς, ενώ ο αντιδήμαρχος Μάκης Γαλανός θα ντυθεί Διαδικτυακός επιτελάρχης της Αποκριάς του covid-19!

⦿ Στη Σάμη ο δήμαρχος Μάκης Μονιάς θα ντυθεί …κυνηγός ανεμογεννητριών για να αντιμετωπίσει την επέλαση των τεράτων, που …κάθε φορά του ξεφεύγουνε και ανεβαίνουνε στα βουνά, ενώ ο Παντελής Αμούργης θα ντυθεί κέρβερος νομιμότητας!

⦿ Τέλος, στην Ιθάκη ο δήμαρχος Διονύσης Στανίτσας θα ντυθεί αεικίνητος εργάτης, καθώς νύχτα-μέρα μοχθεί για να λύνει τα προβλήματα του νησιού του.

⦿ Αυτές είναι οι πληροφορίες μας για τα αυριανά αποκριάτικα στολίσματα των ταγών μας.

⦿ Καλή Αποκριά (έστω κι’ έτσι) και καλά Κούλουμα (όσο γίνεται) τη Δευτέρα, κι’ εμείς, λόγω της μεθαυριανής αργίας, θα τα ξαναπούμε Τετάρτη πρωϊ.

Iβάν