«Συνεχίζονται οι εργασίες στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου», ενημερώνει με τις σχετικές φωτογραφίες η ναυαρχίδα της Ολιγαρχίας  του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου και προαναγγέλλει ότι «το σχολείο θα είναι έτοιμο, όπως όλα δείχνουν, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022».

Κουτοπόνηρα βέβαια η ναυαρχίδα αποκρύπτει ότι το έργο γίνεται, όχι από το Δήμο (όπως αφήνει να εννοηθεί…), αλλά από το Υπουργείο! 

Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο:

Αποκρύπτεται ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα του Θεόφιλου Μιχαλάτου (πριν μόλις δύο χρόνια …για να μην ξεχνιόμαστε) και στο κεφάλαιο «Καθημερινότητα του Πολίτη- Υπηρεσίες του Δήμου» επί λέξει υπάρχει η δέσμευση:

«Επισκευή και χρήση του κτιρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου για τη μεταφορά και λειτουργία υπηρεσίας του Δήμου»!!!

Σιγά μην ζητήσουμε να ενημερώσει τον κόσμο, όχι γιατί δεν ενημερώνει τι συνέβη και άλλαξε άποψη, όχι γιατί «έκλεψε» με ψευτιές την ψήφο των ψηφοφόρων, εδώ πάει να το περάσει για …δικό του κατόρθωμα και σου λέει …«σιγά ποιος θυμάται τι υποσχέθηκα για το 4ο Δημοτικό»!

Θα κρατήσουμε την είδηση και την 1η Σεπτεμβρίου που ξεκινάει η σχολική χρονιά 2021-2022 θα είμαστε εδώ…

Υ.Γ.: Αν θυμόμαστε καλά, ο τότε Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού ζητούσε …νέο κτίριο και ο Θεόφιλος ψηφοθηρικά (και τυχοδιωκτικά μαζί…) «χάιδεψε αυτιά» στις εκλογές του 2019.

Στο προεκλογικό πρόγραμμα του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, στη “βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη” το 4ο Δημοτικό σχολείο Αργοστολίου προορίζεται για “μεταφορά και λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου”