Πανικός έχει δημιουργηθεί στο Αργοστόλι από 10 και πλέον κρούσματα κορονοϊού, που έχουν επιβεβαιωθεί σε τοπική επιχείρηση τις τελευταίες ημέρες και υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποια από αυτά κυκλοφορούν «στα κρυφά».

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια από τα κρούσματα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ, η όλη υπόθεση έχει επιφέρει ανησυχία και φόβο στην τοπική κοινωνία, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τους υπεύθυνους της επιχείρησης, η οποία λειτουργεί κανονικά.

Ηδη -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- έχει ενημερωθεί για την υπόθεση η Πολιτική Προστασία και αναμένεται επέμβαση του ΕΟΔΥ, προκειμένου να παρθούν μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο της διασποράς της νόσου.


4 νέα κρούσματα covid στην Κεφαλονιά


Μετά από νοσηλεία περίπου ενάμιση μήνα,  ηλικιωμένη γυναίκα που νοσούσε από κοπρονοϊό, χθες το πρωϊ εξήλθε από την Κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου μας και μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική, αφού, οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν ότι θεραπεύθηκε από τη νόσο.

Η ηλικιωμένη, που έδωσε μαζί με τους γιατρούς μεγάλη μάχη να θεραπευθεί από τον κορονοϊό, κρίθηκε ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, αφού αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα με την υγεία της.

Στην Κλινική Covid νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνεχίζεται η έξαρση της μετάδοσης του κορονοϊού στην Κεφαλονιά, τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αργοστολίου, όσο και του Ληξουρίου, ενώ χθες καταγράφηκαν επίσημα άλλα τέσσερα νέα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.