ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ή όχι τις …«τζάμπα μαγκιές του» ο Θεόφιλος; Φέρεται να ψηφίζει για την δημοπρασία του έργου από τον ΦΟΔΣΑ!

Δεν ξέρουμε, αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, τι ακριβώς συμβαίνει. Με τον πολυθρύλητο ΦΟΔΣΑ, που ένα χρόνο τώρα τον βάλανε στη ζωή μας Μητσοτάκης και Κράτσα, διαλύοντας εν μία νυκτί, ό,τι καλύτερο είχε δημιουργηθεί στην Κεφαλονιά τα τελευταία 40 χρόνια με την Διαδημοτική/ΕΔΑΚΙ.

Η τελευταία φορά που είχαμε νέα ήταν όταν πριν ένα μήνα, στις 17 Μάρτη, όταν έγινε και η πρωτοσέλιδο στον «Η», η τελευταία «τζάμπα μαγκιά του Θεόφιλου» με την ΕΔΑΚΙ, που ενώ «κάνει τον άντρα», με απόφαση του Δ.Σ. της αποφασίστηκε «λουκέτο» και «παράδοση άνευ όρων στο ΦΟΔΣΑ της Ρόδης» !

Έκτοτε, καμία είδηση, καμία ενημέρωση.

Ξαφνικά λοιπόν την περασμένη Τρίτη 13 Απρίλη, συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ δίχως καμία ανακοίνωση και την επομένη, 14 του μήνα, δημοσιεύεται στην Διαύγεια η 37/2021 απόφαση του Δ.Σ. με ΠΑΡΟΝΤΑ τον Θεόφιλο (τον και γραμματέα του ΦΟΔΣΑ για να μην ξεχνιόμαστε) και με το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα, την μετάθεση ημερομηνίας αποσφράγισης προσφορών του γνωστού «υποκλαπέντος» …έργου της Κεφαλονιάς για την 22η Απριλίου!

Ο λόγος που δεν έχουν αποσφραγιστεί οι προσφορές του διαγωνισμού που έγινε στις 8 Μαρτίου, ήταν ότι είχε κάνει ένσταση η εταιρεία «ΗΛΛΕΚΤΩΡ», η οποία και σύμφωνα με την τελευταία απόφαση, απέσυρε την ένστασή της, οπότε και καθορίστηκε ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών η 22α Απριλίου.

Η είδηση που βρίσκεται;

Ο γραμματέας του ΦΟΔΣΑ Θεόφιλος Μιχαλάτος φέρεται ότι είναι παρών στην 37/2021 απόφαση του Δ.Σ. (ΑΔΑ: ΨΓΤΙ46ΜΜΜ7-ΦΓΑ)!

Στο τέλος μάλιστα της απόφασης. αναφέρεται ότι πάρθηκε …ΟΜΟΦΩΝΑ, που σημαίνει ότι ψήφισε και ο …αντιστασιακός Θεόφιλος !

Όμως, αμέσως μετά που αναφέρονται τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. που έλαβαν μέρος στη λήψη της απόφασης, το όνομα του Μιχαλάτου …ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ!

Τρία τινά υπάρχουν:

1ο. Να συμμετείχε ο Θεόφιλος στη συνεδρίαση, να ψήφισε θετικά (συνδράμοντας έτσι στη διαδικασία της «υφαρπαγής» του έργου) και να ξέχασε (;) η Κράτσα που έχει την ευθύνη για την απόφαση …να τον βάλει στους υπογράφοντες !

2ο. Να συμμετείχε ο Θεόφιλος στη συνεδρίαση και να καταψήφισε το θέμα και η Κράτσα θελημένα ή αθέλητα να τον έβαλε ότι …το ψήφισε εκθέτοντάς τον!

3ο. Να μην συμμετείχε ο Θεόφιλος στη συνεδρίαση και η Κράτσα, (επίσης) θελημένα ή …αθέλητα, να τον συμπεριέλαβε στους παρόντες και κυρίως στην ομόφωνη απόφαση επίσης …εκθέτοντάς τον!

Ό,τι και να συνέβη, ο Θεόφιλος οφείλει απάντηση και να «καθαρίσει» τη θέση του!

Υ.Γ.1: Το γεγονός ήλθε στην επιφάνεια με την δημοσίευση της απόφασης σε φιλικό μέσο του Θεόφιλου και μάλιστα μία ημέρα μετά την ανάρτησή της στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Αν κάτι λέει το γεγονός …δεν το γνωρίζουμε.

Υ.Γ.2: Θα θυμίσουμε και θα επισημάνουμε μαζί, ότι το έργο αν δεν το «έκλεβε» ο ΦΟΔΣΑ και η Κράτσα, θα δημοπρατούταν από τον …Δήμο Αργοστολίου, οπότε και έχει ιδιαίτερη σημασία η στάση του δημάρχου!