Τα δύο τελευταία πρωτοσέλιδα του «Η» δίνουν το στίγμα τι μας περιμένει και ποιος τελικά «θα πληρώσει τη νύφη»!

Το πρώτο προχθές με την κ. Κράτσα που επιμένει δίχως καν να κρατάει τα προσχήματα, να συνεχίσει τη λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων παρά τις εκ του αντιθέτου τρεις (!) αποφάσεις της αρμόδιας από το νόμο επιτροπής του άρθρου 152 που κατηγορηματικά ακυρώνουν τη μέχρι τώρα λειτουργία του και φυσικά υπάρχει το δεδικασμένο πλέον, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ο διαγωνισμός του έργου για τα απορρίμματα της Κεφαλονιάς να γίνει από τον ΦΟΔΣΑ!

Η κ. Κράτσα έχει πάρει το νόμο στα χέρια της, εξ ου και το πρωτοσέλιδο «Κράτος εν Κράτει η Κράτσα με τον ΦΟΔΣΑ»!

Η κ. Κράτσα σώνει και καλά, ακόμα ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝΤΑΣ, θέλει να το δημοπρατήσει ο ΦΟΔΣΑ οπότε και φορτώνονται οι Κεφαλονίτες με …330% αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τα 17 εκατ.ευρώ  που θα στοιχίσει περισσότερο το έργο από αν το δημοπρατήσει ο Δήμος!!!

Αυτό το γεγονός η περιφερειάρχης ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ το αποκρύπτει, οπότε και είναι ενοχοποιητικό στοιχείο για την ίδια!

Και πάμε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η», με το οποίο εκτός των άλλων αποκαλύπτεται ότι το πολυδιαφημισμένο (από βουλευτή και Δημοτική Αρχή) ως «έργο μαμούθ» αυτό για την ύδρευση με 8 εκατ. ευρώ αποτελεί μια «νάρκη»!

Εντάχθηκε ναι στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αλλά όπως με τα σκουπίδια έτσι και με το νερό, κρύβεται από τους αρμόδιους ότι η ΔΕΥΑΚ θα υπογράψει …δάνειο με το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων που …ΘΑ πληρώνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών!!! Που σημαίνει ότι ΑΝ το Υπουργείο Εσωτερικών …αλλάξει άποψη και δεν πληρώνει το δάνειο, στα καλά καθούμενα οι πολίτες θα φορτωθούν άλλα …8 εκατ.!!!

Και επειδή «ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες», όπως αποκάλυψε ο «Η», το δάνειο ΜΠΟΡΕΙ να υπογράψει το Υπουργείο Εσωτερικών και όχι ο Δήμος (καλύτερα η ΔΕΥΑΚ), πράγμα το οποίο, αφού δεν γίνεται για το έργο της ύδρευσης του Δήμου Αργοστολίου, σημαίνει …ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ!!!

Τελικά, μαζί με «το φέσι» της Κράτσα των 17 εκατ.για τα σκουπίδια (αυτό είναι 100% σίγουρο) μιλάμε για ένα ποσό 25 εκατ. που για χρόνια θα πληρώνουν οι Κεφαλονίτες επειδή έτσι αποφασίζουν εν κρυπτώ και παραβύστω (κοινώς …στα μουλωχτά) Κυβέρνηση, Περιφερειακή Αρχή Κράτσα και Δημοτική αρχή Μιχαλάτου!

Κύριε βουλευτή, κυρία περιφερειάρχης, κύριε δήμαρχε οφείλετε να απαντήστε!