Ξεχασιάρης ο ορίτζιναλ…

Σε μια συνέντευξη-ποταμό στη ναυαρχίδα του ολιγαρχικού συστήματος ο ορίτζιναλ ανταυτού Μινέτος επιβεβαίωσε πως αυτός είναι ο ιθύνουν νους του Δήμου και ο τύποις ανταυτού Τσιλιμιδός είναι μόνο …για τις Σέρβικες φιέστες του Βίκτωρα!

Για να φανταστείτε …2,5 χιλιάδες λέξεις χρειάστηκαν στην ιστοσελίδα της ναυαρχίδας για να αποδοθούν …τα θα και τα όταν του ορίτζιναλ και κατ’ επέκταση του Θεόφιλου και της Δημοτικής Αρχής!

Ποταμός!

Και κάθε δεύτερη γραμμή …δώστου για τον Ανουσάκη και τον Παρίση και τη σύγκριση με τα 9 χρόνια της θητείας τους!

Ξεχνάει όμως πως από αυτά τα 9 χρόνια τα …δύο 2011- 2012 ο Θεόφιλος ήταν …συνεργάτης του Παρίση ποστιαγμένος από αυτόν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ!

Και πως ποτέ του, εδώ και …9 χρόνια δεν έχει μπει στον κόπο να εξηγήσει τους «σοβαρούς προσωπικούς λόγους» για το οποίους βρέθηκε «στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου» στον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση στις 31-12-2012!!! 

«Θέλω» …«έχω» …«λέω» …«εγώ»!!! 

Συνεχίζουμε με τη συνέντευξη «ποταμός» του ορίτζιναλ ανταυτού Δ. Μινέτου στη ναυαρχίδα που λέγαμε χθες.

Αξιοπρόσεκτο ανάμεσα στα τόσα άλλα, είναι η κατάχρηση του …πρώτου Ενικού!

Χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα:

«Θεωρώ ότι πάμε καλά, έχω βάλει τον πήχυ πολύ ψηλά και το λέω δημόσια, εγώ δεν θέλω να συγκριθεί η περίοδος του κ. Μιχαλάτου με την πρώτη περίοδο του κ. Παρίση, αλλά τα τέσσερα χρόνια τα δικά μας, με τα εννιά του κ. Παρίση και εκεί θα τα πούμε»!

«Θέλω» …«έχω» …«λέω» …«εγώ»!!!

Α, ρε Θεόφιλε, μεγάλε, φτιάχνεις σχολή …«Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τόσα γράμματα θα μάθεις»!

Μια ερώτηση μόνο…

Μια τελευταία ερώτηση: Όταν λέει ο Μινέτος ότι θέλει να συγκριθούν «τα τέσσερα χρόνια τα δικά μας, με τα εννιά του κ. Παρίση» περιλαμβάνει …και τα δύο χρόνια Θεόφιλου στην ΔΕΥΑΚ; 

Ρωτάμε, όχι γιατί τίποτε άλλο, αλλά γιατί είναι κατηγορηματικός: 

«Την πρώτη τετραετία δεν έκαναν τίποτα»!!!

Τώρα, εδώ που τα λέμε, Ανουσάκης που του χρειάζεται!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ