ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ το ολιγαρχικό σύστημα του δημάρχου Μιχαλάτου προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποδείξει πως …όλα καλά στον τουρισμό! 

Και δεν ντρέπεται ο Θεόφιλος και οι συν αυτώ να περνάνε για ιθαγενείς μειωμένης πνευματικής αντίληψης του Κεφαλονίτες «μαγειρεύοντας» τα νούμερα και να τα παρουσιάζουν φυσικά στη ναυαρχίδα σε «στημένα» ρεπορτάζ. πως είναι …«Χωρίς βάση και λογική τα όσα γράφονται για την Κεφαλονιά»!!!

Προσπαθεί λοιπόν ο Ολιγάρχης με διάφορους  …«σκεπτόμενους» μπούφους» να αποδείξει πως δεν φταίει ότι …«στραβά αρμενίζουμε» αλλά …«είναι στραβός ο γιαλός»!

Και τι επιχείρημα χρησιμοποιεί ο αθεόφοβος;

«Το πρόβλημα δεν αφορά την Κεφαλονιά αλλά είναι …Παγκόσμιο»!

Έτσι ακριβώς! Και πως το τεκμηριώνει; Με στοιχεία του …2019, προ κρίσης!

Και κρύβει ότι πέρυσι και φέτος, τα χρόνια του κορονοϊού, η Λευκάδα (Άκτιο) μας πέρασε στις αφίξεις!

Κρύβει ότι το 80% των τουριστών στην Κεφαλονιά είναι από την Μεγάλη Βρετανία!

Κρύβει το ναυάγιο της κρουαζιέρας!

Άθλια παιγνίδια με τον πόνο του κοσμάκη!

Υ.Γ. Τι ανάγκη όμως έχει ο Ολιγάρχης με …πέντε «μπακάλικα» που λειτουργούν «πατημένα» σε όλη την διάρκεια της πανδημίας και με …άγνωστο αριθμό 8χίλιαρων λόγω Ιανού! Ώρα να μας δώσει εξηγήσεις…


Η «I love Kefalonia» κάνει τη διαφορά…


Και είναι τόσο το θράσος του Θεοφιλικού συστήματος που δίχως ίχνος συνείδησης του τι λέει, ισχυρίζεται πως …«κανένας άλλος Δήμος της Ελλάδας δεν έχει κάνει τόσες ενέργειες για τον τουρισμό σε διάστημα δύο ετών»!!!

Ποιες είναι αυτές οι ενέργειες;

Πρώτη στην κορυφή φιγουράρει …η περιφερόμενη πινακίδα της μιας όψης I love Kefalonia!!!

Όχι δεν κάνουμε πλάκα, αλήθεια είναι!!!

Και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει την πρεμούρα του Ολιγαρχικού συστήματος «Θεόφιλος και σία» να παρουσιάσει σώνει και καλά έργο!

Τα υπόλοιπα όποια και νάναι έπονται της κοσμοϊστορικής ενέργειας του Δήμου Αργοστολίου και τον κατατάσσει …πρώτο στην Ελλάδα, σύμφωνα φυσικά με …την δικιά τους αξιολόγηση!

Τρία τινά υπάρχουν.

Ή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ επαφή με την πραγματικότητα της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου…

Ή περνάνε «Θεόφιλος και σία» για …ηλίθιους όλους τους Κεφαλονίτες εκτός από τους ίδιους!!!

Ή έχουν φάει …αμάσητη τη φόλα που τους πέταξε ο Γκουρού του Τουρισμού, ότι στον τουρισμό είναι …έτη φωτός μπροστά από τους άλλους Δήμους της χώρας!..


Οι άνθρωποι του τουρισμού και …το σύστημα  Θεόφιλου: Διαφορετικά πράγματα!


Η αθλιότητα βέβαια του Ολιγαρχικού συστήματος, προφανώς κατ’ επιταγή του αφεντικού Θεόφιλου, είναι η επιχειρούμενη ταύτιση της Δημοτικής Αρχής με τους «ανθρώπους του τουρισμού», προφανώς εννοώντας και τον Γκουρού!

Η φράση «Με λίγα λόγια, καλό θα είναι να αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται εδώ στην Κεφαλονιά από τους ανθρώπους του τουρισμού» είναι αυτή που τα λέει όλα!

Οι άνθρωποι του Τουρισμού (όπως ο Γκουρού) ΟΝΤΩΣ προσπαθούν για το καλό του τόπου. Αλλά ο Θεόφιλος προσπαθεί για …την πάρτη του και μόνο!

Άλλο πράγμα, λοιπόν, οι άνθρωποι του Τουρισμού και άλλο …το σύστημα του Θεόφιλου!

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ