Η είδηση δημοσιεύτηκε στο fb του π. Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου και τέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το περασμένο Σάββατο: «Η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απασχολεί υπάλληλο της ΠΙΝ στο προσωπικό πολιτικό της γραφείο στην ΑΘΗΝΑ!

Η υπάλληλος αυτή πληρώνεται απο το ελληνικό δημόσιο για να υπηρετεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου την χρησιμοποιεί στο προσωπικό της πολιτικό γραφείο στην Αθήνα, αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία.

Επίσης φρόντισε η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου να πληρώνει η ΠΙΝ απο το ταμείο της την υπάλληλο αυτή για υπερωρίες ημερήσιες καθώς και υπερωρίες για 24ωρη απασχόληση καθώς και Κυριακές και αργίες!

Δυστυχώς, η χρησιμοποίηση του δημοσίου χρήματος για ίδιον όφελος απο τους “αρίστους”, μεταξύ των οποίων και η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου αποτελεί “κοινό τόπο”».

Ειλικρινά η είδηση φαίνεται απίστευτη!

Και όμως η κ. Κράτσα την επιβεβαίωσε το περασμένο Σάββατο! Με την γνωστή της πλέον τακτική… Αοριστολογίες, «η μπάλα στην κερκίδα» και …αντεπίθεση με λεξιλόγιο που ξενίζει για έναν πολιτικό με Ευρωπαϊκή κουλτούρα!

Όλα αυτά καταλήγουν στην …ομολογία ενοχής!

Η αλαζονεία πάντως της κ. Κράτσα είναι σε όλους γνωστή, όμως αυτό που δημιουργεί απορίες είναι η αμέτοχη στάση από τις προκλητικές ενέργειες της κ. Κράτσα του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Εσωτερικών, των τοπικών βουλευτών της ΝΔ στα τέσσερα νησιά και των τοπικών οργανώσεων του κυβερνώντος κόμματος;

Με την σιωπή τους δείχνουν να συμφωνούν με τις αλαζονικές και προκλητικές πρακτικές όπως η τελευταία να απασχολεί υπάλληλο της ΠΙΝ στο προσωπικό πολιτικό της γραφείο στην Αθήνα! Εύγε σε όλους σας!