ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, οφείλει να εκδώσει τις αποφάσεις ορισμού των 4 εκ των 7 αντιδημάρχων, αφού λήγει ο χρόνος ισχύος των αποφάσεων ορισμού των Μινέτου, Σαμούρη, Τσιλιμιδού και Μιχαλάτου.

Οι αντίστοιχες αποφάσεις λήγουν για τον Κουρκουμέλη στις 7/10/2021, Ματιάτου 6/4/2022 και Γαβριελάτου 7/1/2022.

Το ερώτημα με το «ακυβέρνητο καράβι» της Δημοτικής Αρχής είναι αν θα τολμήσει, ο ολιγάρχης δήμαρχος «να το φέρει στα ίσια του».

Πολύ αμφιβάλουμε αν έχει τα κότσια ο Θεόφιλος να βάλει χέρι στον «ξεσέλωτο» Σαμούρη που βλέπει τον εαυτό του σερίφη και βάλε, δημιουργώντας καθημερινά περισσότερα προβλήματα στον Θεόφιλο απ’ όσα λύνει, τον μονίμως κουρασμένο Τσιλιμιδό που κάποιες έρπουσες φήμες τον θέλουν να φτιάχνει συστηματικά κατάσταση για υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές σε δύο χρόνια, τον μονίμως φλυαρίζοντα ακατάπαυστα και επί παντός επιστητού Μινέτο, που αν και ο πλέον υποτακτικός του συχνά «κάνει του κεφαλιού του» και τα κάνει όλα μαντάρα και την Κρυσταλία της «σιωπής» που η απραξία και η ανικανότητα της στο ορμητήριο του ολιγάρχη την Λειβαθώ δημιουργεί σωρεία προβλημάτων που σιγοβράζουν.

Αν στα προηγούμενα προστεθεί και το γεγονός ότι «κρατάει πεισματικά» για την πάρτι του για δύο ολόκληρα χρόνια παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, φωνάζοντας έτσι την έλλειψη εμπιστοσύνης στους συνεργάτες του, κρίσιμες αρμοδιότητες, όπως τα οικονομικά και την αντιδημαρχία Αργοστολίου και τις προεδρίες στην Οικονομική Επιτροπή και «το ματσό» Λιμενικό Ταμείο, καταλαβαίνεται …το μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου και ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ  ΔΙΑΟΛΟΥ και ο ο Θεόφιλος …κάνει πως δεν τα βλέπει.

Θα τολμήσει ο Θεόφιλος;

Πολύ αμφιβάλουμε και τούτο, γιατί η αλαζονεία του δεν τον αφήνει να δει την αντικειμενική πραγματικότητα όχι για τον Δήμο (αφού κάτι τέτοιο είναι άγνωστο στο Θεόφιλο…), αλλά …το προσωπικό του συμφέρον! Αν σας ξενίζει η εκτίμηση, δείτε όποια ανάλογη περίπτωση θέλετε στο σήμερα και στο χθες, κοντά σας ή μακριά!

Οι αλαζόνες άρχοντες, όπως ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνήθως (για να μην πούμε πάντα) καταβαραθρώνονται από την αλαζονεία τους πως όλα τα ελέγχουν και ο όλα πάνε πρύμνα!

Πολύ περισσότερο αυτά ισχύουν με τον Θεόφιλο, που συνδυάζει την πολιτική με την επιχειρηματική αλαζονεία και μονίμως μπερδεύει το δημαρχεύειν με το επιχειρείν!