Η χθεσινή μέρα για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου ήταν ιστορική. Μετά από …8 σχεδόν χρόνια ξανάνοιξε ανακαινισμένο τις αίθουσες του στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς!

O δήμαρχος Μιχαλάτος ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να παρευρεθεί στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στην ιστορική για το σχολείο ημέρα με την επαναλειτουργία του ανακαινισμένου κτιρίου!

Και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συγνώμης και μεταμέλειας για την ανακολουθία του και τον τρόπο που έγινε δήμαρχος με ψέματα και ανέξοδες υποσχέσεις χρησιμοποιώντας αναίσχυντα το δράμα του συγκεκριμένου σχολείου!!!

Να ξεσκονίσουμε λοιπόν την μνήμη ΟΛΩΝ και πρώτα απ’ όλους του Μιχαλάτου:

20 Μαρτίου με αφορμή ρεπορτάζ ιδιόκτητου μέσου του δημάρχου για την πρόοδο των εργασιών στο 4ο Δημοτικό ο «Η» τον ξεμπρόστιασε ευθέως: «Ανακόλουθος πάλι ο Θεόφιλος. Προόριζε το 4ο Δημοτικό για τις υπηρεσίες του Δήμου»!!!

Το ξεμπρόστιασμα έγινε με αφορμή τα όσα δίχως ίχνος αυτοκριτικής προανήγγειλε πανηγυρικά το ιδιοκτησίας μέσο του Θεόφιλου ότι «το σχολείο θα είναι έτοιμο, όπως όλα δείχνουν, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022» και ο Θεόφιλος, ως γνήσιος …Μαλαγάνας, απέκρυπτε πρώτον ότι το έργο γίνεται, όχι από το Δήμο (όπως άφηνε να εννοηθεί…), αλλά από το Υπουργείο και δεύτερον και σημαντικότερο ότι στο προεκλογικό πρόγραμμα του και στο κεφάλαιο «Καθημερινότητα του Πολίτη- Υπηρεσίες του Δήμου» επί λέξει υπήρξε η δέσμευση:

«Επισκευή και χρήση του κτιρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου για τη μεταφορά και λειτουργία υπηρεσίας του Δήμου»!!!

29 Ιουλίου το ίδιο ιδιοκτησιακό μέσο του Μιχαλάτου επανέρχεται με αφορμή τα τελειώματα της επισκευής και την επικείμενη επαναλειτουργία του 4ου Δημοτικού και ο «Η» ξαναξεμπροστιάζει τον Θεόφιλο με το πρωτοσέλιδο «Ο Δήμαρχος Θεόφιλος πανηγυρίζει γιατί είναι …ανακόλουθος»!!!

Σήμερα ο Θεόφιλος δρέπει τις δάφνες της αναξιοπιστίας του δίχως ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από μαθητές, γονείς και δασκάλους!!!

Να γιατί χαρακτηρίσαμε ως θρασεία τη χθεσινή του παρουσία στον αγιασμό και την επαναλειτουργία του 4ου Δημοτικού στο κτίριο του!

Όμως όλα εδώ πληρώνονται …να ‘ναι σίγουρος τόσο αυτός όσο και όσοι τον λιβανίζουν σήμερα ή ακόμη και αυτοί που ένοχα σωπαίνουν! Αύριο πρώτοι τον λίθο βαλέτω όλος αυτός ο συμφερτός των αναμάρτητων που με υστεροβουλία δίνουν την στήριξή τους στον πρώτο αναμάρτητο, τον Θεόφιλο Μιχαλάτο!

Υ.Γ. Επειδή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Θεόφιλο Μιχαλάτο επαναδημοσιεύουμε το υστερόγραφο του δημοσιεύματός μας στις 29 Ιουλίου.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ: Εμείς ως εφημερίδα θεωρούμε ότι το 4ο Δημοτικό σωστά επιστρέφει στο ανακαινισμένο και με αντισεισμικές πλέον προδιαγραφές κτίριο! Όπως επίσης θεωρούμε πως επιτέλους μετά από 13 χρόνια εγκατάλειψης του κτιρίου της Αστυνομίας και της σπατάλης …εκατομμυρίων ευρώ για νοίκια που έφταναν να φτιάξουν …10 νέα υπερσύχρονα κτίρια πρέπει επιτέλους να φτιαχτεί!

Η κριτική μας έχει να κάνει με το «κλέψιμο» της ψήφου των πολιτών από τον Θεόφιλο, που άλλα έταζε προεκλογικά και άλλα κάνει σήμερα, ΔΙΧΩΣ να μπει στον κόπο να ζητήσει μια συγνώμη για τις ανακολουθίες του, να δώσει μια εξήγηση. Και φυσικά η κριτική μας στρέφεται και στην υπόλοιπη πολιτική ηγεσία, κυβέρνηση, βουλευτές περιφερειάρχες!

Ο Θεόφιλος και ο βουλευτής, στο 4ο Δημοτικό χθες με την δ/ντρια του Σχολείου Υβόννη Αλυσανδράτου, σε φωτό της ναυαρχίδας του ολιγαρχικού συστήματος
«Πρώτο κουδούνι, με μεγάλη επιστροφή!» τιτλοφορεί προκλητικά η ναυαρχίδα του Θεόφιλου, την επιστροφή των μαθητών στο ανακαινισμένο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, ενώ ο δήμαρχος προόριζε το κτίριο για τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως διατυμπάνιζε προεκλογικά!