Προβληματίζει ένα πρωτοφανές γεγονός στα δύο χρόνια της δημοτικής αρχής σε συνδυασμό με τη συγκυρία που γίνεται και της μετεξέλιξης του Σαμούρη από Σερίφη σε …Λούκυ Λουκ (σύμφωνα με τη ναυαρχίδα παρακαλώ…)!

Είναι η αρνητική ψήφος του Σαμούρη σε δύο (μάλιστα) αποφάσεις του τελευταίου ΔΣ!!!

Για πρώτη φορά ο Σαμούρης (ίσως και ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Θεόφιλου) διαφοροποιείται από την θέση και εισήγηση του Θεόφιλου και μάλιστα σε δύο αποφάσεις!

Τυχαίο ότι λίγες μέρες μετά ήλθε το «κόντεμα» του Σαμούρη; Ο χρόνος θα δείξει!

Η πρώτη απόφαση ήταν η 210/2021 (ΑΔΑ: ΩΗΜΖ46ΜΓΤΤ-Ε89) και αφορούσε την επιχορήγηση του Θεατρικού Εργαστηρίου. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η εισήγηση του Θεόφιλου καταψηφίστηκε …ΜΟΝΟ από τον Σαμούρη. Ακόμα και οι δύο σύμβουλοι της ΛΑΣΥ (ΚΚΕ) την ψήφισαν και το κυριότερο δίχως καμία εξήγηση!!!

Η δεύτερη ήταν η 211/2021 με ΑΔΑ: 669Λ46ΜΓΤΤ-ΤΝΕ και αφορούσε την αποδοχή παραχώρησης και έγκρισης όρων χρησιδανείου για μέρος του αύλειου χώρου της εκκλησίας των Τρωιανάτων Άγιος Δημήτριος για την εγκατάσταση παιδικής χαράς. Και πάλι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δημοτικός σύμβουλος που καταψήφισε την εισήγηση και δίχως καμία εξήγηση ήταν ο Σαμούρης (και πάλι τα δύο μέλη της ΛΑΣΥ ψήφισαν υπέρ)!!!

Τυχαίο; Οψόμεθα…

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ